da vertikalni moja greškakombajner je napisao(la):i ja mislim da je pogresio ipak vertikalni!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
da vertikalni moja greškakombajner je napisao(la):i ja mislim da je pogresio ipak vertikalni!!
Prebacim kardan na 1000obr,motor na 1200-1300 ,e da vidis kako usitni.Trnavac je napisao(la):pozdrav DRUSTVO!!!!!
hteo sam nesto reci u vezi pitanja koja je bolja prikolica.
Sve su dobre kad se ne baca rucno, kao sto rece drug ispred, ali kad se sve sabere i oduzme dodje na jedan jedan. Moje je misljenje da su spiralne najbolje, ali ce drugi mozda reci nije tako. Moje je to misljenje jer sam probao i jedne i druge, i zakljucak je se stvorio kad sam djubrio lucerku. mozete zamisliti da se nije djubre vidlo jer ga je spirala i nozevi na njoj tako sitno sasekla da se i ne vidi da je djubreno. U strnici da ne govorimo jer se tamo jos vise ne vidi. Tako da pri kosenju nemoze da ti smeta djubre i prihrana je dobra.....![]()
Za te pare imas radnika tri godine da ti radi svaki dan od sedam do sedamgoran1 je napisao(la):zvao sam da pitam koliko je nova tehnostrojeva 10000evra nosivosto 2.7tmada je sada bolje uradjena mislim da je pogon na hidromotore ali 10000evra je jako puno
![]()