Prikolice za rasturanje stajskog đubriva

Ja moram na svoju stavit isto onu mrežu što dođe na prednju stanicu, već mi se par puta desilo slično ali s manjim kamenčićima, i sl.. Naravno kad sam vozio uslužno...
Ljudi svašta bacaju, najgore mi kad vidim špage od baliranja, rukavice od oplodnje krava, najlon vrećice... Ako je gazda u blizini dignem kašiku i kažem izvadi to, i već kad imaš nož u rukama skini i s valjaka ::namigivanje::...

Jednom kad to napravim, idući put bude :D ili se nepojavljuje kad tovarim, ali mislim da me čuje ::samo bes::

haha ovo ti dobra i mi utovarujemo usluzno i isto se to desava cak i daske letfe konzerve a rukavice od osemenjavanja su obavezne :D dobro ti je ovo ako se ne pojavljuje da te cuje moracu u praksi da probam!! :ppozdrav:

Mityooo, to ti je sreca u nesreci, pa jel onaj pojeo ciglu, ja bi mu je silom stavio u nos.
Moj otac neda da se kanap od balirane deteline baca u djubre a ta stoka ciglu!!!:haha:?
da ti nisam bio u kozi, a ideja nije losa za resetke, stavljam ih odma!!!!!

Dok sam uslužno tovario i vozio đubre nema na šta nisam nailazio od kućnog smeća, cigli, letava, cjepanica, betona, najlona, špaga brdo jedno, juneći glava i koža... A najjači mi je bio lik kod kojeg sam sa Carlom Peshijem iz đubreta izvadio nedavno zakopanu krmaču. :zli: Kaže lik: Ma samo ti nju natovari i razbacaj. Reko oš ju ti vadit iz valjaka kad se zaglavi takva smrdljiva:haha:!!!! :udri: :udri: :udri: A kolko sam razbaco crknitih prasaca... I nojevo đubre sam jednom prilikom izvozio pa je i tu bilo zakopanih crknutih nojeva. :udri: Ma ljudi sve i svašta bacaju u đubre. Po đubretu se može vidit kakav je ko čovjek i kako drži do svoje proizvodnje.

Bećarina pusta je napisao(la):
Dok sam uslužno tovario i vozio đubre nema na šta nisam nailazio od kućnog smeća, cigli, letava, cjepanica, betona, najlona, špaga brdo jedno, juneći glava i koža... A najjači mi je bio lik kod kojeg sam sa Carlom Peshijem iz đubreta izvadio nedavno zakopanu krmaču. :zli: Kaže lik: Ma samo ti nju natovari i razbacaj. Reko oš ju ti vadit iz valjaka kad se zaglavi takva smrdljiva:haha:!!!! :udri: :udri: :udri: A kolko sam razbaco crknitih prasaca... I nojevo đubre sam jednom prilikom izvozio pa je i tu bilo zakopanih crknutih nojeva. :udri: Ma ljudi sve i svašta bacaju u đubre. Po đubretu se može vidit kakav je ko čovjek i kako drži do svoje proizvodnje.

DE, NEMOJ ME...

Ajd, cigle i meni lete u pravcu kabine a i sire, daske kojekakve, spagu da niti ne spominjem, rukavice veretinarske, tu i tamo koja najlonska vrecica, konzerve svih vrsta i oblika...

Stvarno se svega nadje, al zivotinje u dubre zakopavat?!?!? Pa ni u mojem i okolnim selima se tako sto ne radi, vec se kopa rupa u zemlji i to se zatrpave u zemlju, a ne ovako. Da se razumijemo, u mom kraju kod 90% ljudi fali "kulture pravljenja djubreta" i daleko od toga da je savrseno, al sa mrtvim zivotinjama se zna kud idu...

pa što misliš bobo da bi bećarina lagao ili ti trebaju slike kao i svakom na ovom forumu da te uveri da je istina

Njemu vjerujem, ali ono... Nevjerovatno mi je da su ljudi u stanju takve stvari raditi. U mom kraju da to netko napravi, bio bi predmet sprdnje sve dok je ziv, pogotovo da na to naidje covjek koji obavlja usluznu djelatnost...

Ajd, da sam zna da je tamo krmaca zakopana i da svjesno utovari i da ju ide razbacati po njivi, to da itko vidi, pricalo bi se da je lud, al ovo sto je becarina dozivio... Vidi se da je covjek s iskustvom.

bobo pa ima i kod mene takvih bisera po celom selu dobro što još ljude nisu krenuli da zakopavaju

Stvarno sam sokiran. Moj kraj nije nesto opcenito kulturan, al neke stvari se postuju. Neka nepisana pravila postoje i nikome ne pada na pamet mrtve zivotinje vece od macke zakopavati u djubre...

Obicno se to zakopava negdje u sumi, ili sela imaju mjesto gdje se odlaze otpad i tu se zivotinje zakopavaju. Par puta godisnje se smece zapali a ovo pod zemljom trune i nema problema...

Da naidjem u djubretu na mrtvu svinju, automatski kupim alat i odo ja kuci.., Imam ja i pametnijeg posla, od razbacivanja tudjih svinja po njivi.

Mene je ovo najozbiljnije sokiralo, a svakakvog krsa sam nalazio u djubretu.

Edited by N.A. prepiska o tome ko je sta nasao u djubretu obrisana,nemojte vise ici u off :cao:

tibor je napisao(la):
Ili,kolko kanapa ,tolko flasa piva
Ih! Ja vi onda imao piva vise nego apatinska pivara! Od kanapa koji skinem sa rasturivaca za jednu sezonu bi imao vise piva nego sto godisnje mogu da popijem!

gane1.jpg

Rus vuce vagonku,Kolko je onda druga?

2upescn.jpg

zlvub.jpg

orsea0.jpg

evo malo slikica kako razbacujemo djubar , ovo smo djubrili bastu ali princip je isti i na njivi
rasturivac je ruski , jako je dobar 91 godiste radi ko lud ,moze da se tovari do vrha ove mreze napred ,rus ga ne oseca , ovo su ujakove masine osim mog rusa s kojim sam tovario

becarino pozdrav ja vozim i tovarim djubre usluzno,kod mene nema zakopanih zivotinja po djubretu,koga god da pitas jel ima kamenja ili cigli u djubretu svi kazu da nema,a ja sam juce pronasao skoro ceo poljski wc u djubretu valozi za vodu su uobicajeni
Post je spojen: [time]1259698461[/time]
Dragane18 pozdrav i tebi ako budes tovario celi dan sa tim utovarivacem ima da ti otpadne noga od stskanja kvacila,ja imam istu takvu kasiku ali navarim armaturu dvadesetku duplo vise djubreta zahvatim.

Nazad
Vrh