Tražiš da cela bude metalna?Prezadovoljan sam, radi perfekt.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Velika mi je 5,5 tona za fergusona
To mi je u planu da cela bude metalna, al ako ne nadjem onda barem stranice da su metalne, a pod drven. ako nije tajna, koliko si platio tvoju, jel moze 539 da radi sa njom?Tražiš da cela bude metalna?Prezadovoljan sam, radi perfekt.
gledam ih dva meseca skoro, jos nisam nasao nesto valjano. koja je bolja po tebi, ova sto su joj tockovi skroz nazad ili one sto su im tockovi pomereni malo napred?Pitam te iz razloga što je takvu u dobrom stanju nemoguće naći.Ima ih po oglasima ali su uglavnom precenjene za ono što nude, svakoj nešto fali a našminkano pa ko se upeca, upecao se.Ne može mali traktor da radi sa njom, vuče je 577 i mora polako jer ga ljulja opasno.Plaćena je 2.600 evra.
vazi, hvala na savetima, valjda ce uskoro da naleti neka valjana.Bolje su one kojima su točkovi pomereni napred jer u tom slučaju može manji traktor da ih vuče bez problema.Na mojoj su točkovi skroz nazad i baš legne na traktor pa hteo ne hteo mora malo veći.Ruda je dole i to ti je bolja varijanta jer gornja hoće da diže prednji trap u vis a traži prikolicu kojoj je ruda podesiva po visini pa ćeš je lako premeštati gore/dole.
Jesu li dosta dve male po jutru?Moja mala nema mane.......15t![]()
![]()
Sent from my moto e(7) plus using Tapatalk
Pasuje uzana felna od tehnostroj prikolica 3_4_5tLuka,to si prepravljao felnu ili pase od nwceg drugog?
Jel pase guma 10.75 na felnu 15.3 na kojoj je bila guma 11.5 80?
Za sada radi. Uradio nov kanal za kajl i novi kajl. Pitanje je samo kako je zavareno? Zato se i raspitujem.Ili da praviš ili da potražiš kod Miloša u Vragočanici.