Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
zadnja strana je pod kosinom i višlja je nego na kojoj su visini noževi tako da se nije i nebi trebalo gušitijuki, zbog cega si zatvorio zadnju stranu, zar nemislis da ce malo da je gusi ? inace sve ostalo izgleda odlicno
kočnicu još nisam riješio , planirana je obloga sa vanjske strane na onome valjkastom dijelu , isto kao i kod klasičnih vitlova samo umanjenoHvala za savet,imam slobodan pogon još neko malo vitlo na mehanički pogon da kupim.Nisam video na slikama kako si rešio kočnicu.
ma kakav reduktor , stavi dva lančanika i lanac i riješi problem , i ja sam se zamlaćivao prije sa reduktorima , samo lančanici i da te bog vidi
Нисам га видео знам да има велику редукцију и све до 20:1 би могло да прође ово што позајмљујем има редукцију 5,666:1 и много је брзо. Зашто мора да врти вретено у обе стране, да му редуктор није са пужастим зупчаницима па не може сајла слободно а се одмотава.