peto1
Moderator
Samo ako moze da se ugradi neki veci bar duplo veci od sadasnjeg snaga jedno 15%
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koju vi gospodine panonstib kompresiju koristite?Malo ozbiljnosti oko kompresije!
razmišljao sam i o terencu (ustvari on mi i jeste osnova za razmišljanje) ali se javljaju novi problemi , a to je isplativost samogradnje
samo za dva diferencijala ljudi traže oko 1000km , mnogo , pa sabiraj još milion komplikacija
onaj zeleni čudni traktor što sam postavio slike se cijeni nekih 3300e a ipak se radi o fabričkoj dobroj mašini , sve što bih pravio vjerovatno uz sve troškove da bi dotaklo tu cijenu
a onaj ISUZU što stoji na ulazu u BN je udaren u prednju glavčinu , tako da je prednji diferencijal završio svoju karijeru
E tako ti je to moj Savo kad postaneš popularan.......ja sam čuo ovdje da i zamjena uljnog filtera povećava snagu
e definitivno moram izbaciti sve moderatore iz moje teme , samomi kvarite prosjek , ajde recite nešto konstruktovno , sjebašte mi zvanje DRMR
SAVO brate!!!
Aj malo da te razveselim!
Kako se kaze na BOSANSKOM PIZZERIJA??
u ovoj temi sam ja gazda a ne moderatori , tek da se znaAuu, kad moderatori naprave dvije strane offtopica...