@Savoris konsultuj se sa clanom Attila M. on ti je strucan oko tih samohodki,bas projektuju jednu ovih dana pa ko zna mozda uspostavite saradnju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
možda je rješivo , neznam , ne poznajem tomu a ne želim ni da ga upoznam , jednostavno taj traktor nikada ne bih poželio u dvorištu i tu se priča sa njime završava što se mene tiče , nekome sigurno valja i vijerno služi , ja ga jednostavno ne volim i šta ću kada sam naopakNemoras voziti u rikverc,i to se da uraditi, naravno ako TV se koristi samo za kosnja, to su samo sitne prepravke na TV, a za lik kao tebi nisu problem.
možda je rješivo , neznam , ne poznajem tomu a ne želim ni da ga upoznam , jednostavno taj traktor nikada ne bih poželio u dvorištu i tu se priča sa njime završava što se mene tiče , nekome sigurno valja i vijerno služi , ja ga jednostavno ne volim i šta ću kada sam naopak=/QUOTE
]
Ja ti jesam predlozio TV ali si u pravu oko ocene TV
I ja sam svojevremeno izjavio da bi ubio onoga ko bi mi ga doterao u dvoriste