zombie_666
Banned
Savo, za sta ti sluzi ona prečaga sa onim lancem sto se vidi kraj prikolice?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Rekoh ja !!Zamisli da mu natovaris 4.5 metara sirove hrastovine . To je negde oko 3.5 tone i sve to legne na zadnje traktorske. Sabilo bi te u zemlju pa povuci uzbrdo ako mozes ! A o gipkanju da nepricam kad pocne da te ljuska ta tonaza zbog velikog raspona izmedju osovina. Vremenom se stvara zamor materijala i pucanje.
Tu treba naci neku vagu tako da ima dovoljno opterecenja na vucnim gumama da bi imao dobro prianjanje na podlogu zbog proklizavanja a opet ne preterano zbog zapinjanja traktora i vuce uzbrdo na primer.
''I'' profil je 12cm , klip je unutrašnjeg prečnika 80mm (od skipa bagera)Cika savo , koje komponente ste koristili za ovu alatljiku, interesujeme kljip i ovaj noseci stub .
Zbog radi zasto je sakira ovoliko otvorena , imali razloga ili moze biti i ztvorenija/ostrija
@zombi
ova prečka je od poluosovine kamionske otokarena
njena osnovna namjena je da stoji na polugama dok je prikolica zakačena , ona je preventiva od propinjanja traktora , bez nje prikolicu NIKADA ne kačam
znači ako traktor podje da se prevrne prema nazad ona se nasloni na rudu i ništa se neće desiti , nekoliko puta sam imao propinjanje da je kabina dodirnula prikolicu , od tada je ova prečka ZAKON na mojim traktorima i imaju je sva 3
isto dako dobro dodje ako treba podići rudu sa zemlje , podići prikolicu ako je zapala , povlačiti trupce i još milion namjena
pa nisu baš alpe ali idem po ekstremnim terenima , skroz ekstremnim