savoris
Član
pusta mašta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
zoki druže bolje ti njemu daj tih 40 evra , nikada ni blizu nemožeš ručno da uradiš i ima krvav da ostaneš , ponudiš mu 30 i čekaš kada ne bude imao gužve u poslu
negdje si propustio , to je pjeskara od moga druga , ja mu samo vodim posao oko pravljenja pjeskare , inače mnogo saradjujemo i ja sam se zauzeo da mu sklopim to sokoćalo(kao što će ovo Savino čudi biti kad ga udese).
zavisi od terena , jeli u pitanju brdski ili ravničarski dio , to mora da navede kao podatakja cu da podelim moje iskustvo ako savo nezameri ja bi stavio na sam kraj prikolice osovinu zbog veceg opterecenja traktora
negdje si propustio , to je pjeskara od moga druga , ja mu samo vodim posao oko pravljenja pjeskare , inače mnogo saradjujemo i ja sam se zauzeo da mu sklopim to sokoćalo
To nikako. Suvise veliko opterecenje na zadnje gume traktorske. Zamisli da mu natovaris 4.5 metara sirove hrastovine . To je negde oko 3.5 tone i sve to legne na zadnje traktorske.
uška je sasvim dovoljna
a osovinu ja bih stavio na nekih 50-70 cm od zadnje strane prema naprijed , čak prije na 50
E tako mi i treba kad ne citam predhodne postove !!!Nije I profil vec cev 80x60 mm. Taj ram sam vec imao od nekog drugog projekt pa rekoh greota da se baci. Inace dosta gusto varen tako da nece biti problema a i pustio sam rudu celom duzinom od 4 m.pod ram i jos kosnici idu od rude do rama od plocevine 20mm debljine. Osovina od velike zastave naravno prednja , gume 7.50 R 16 c (njih jos trazim) i gvint na kraju mehanicki. Previse za 4 m drva ali ne volim da mislim o tome kad sam u sumi tako da ......