Priključci, strojevi i mašine "made by savoris"

Ima ursus izlaz, samo stavi priključak, taj drugi ''muf'' ispod sica, na njega. Radiš tako da ručicu guraš prema dole onda ti je pritisak na tome neiskorištenom, sljedeći položaj je plivajući, pa neutralni (zablokirano), pa ovaj koji sad koristiš. Plivajući osjetiš pod rukom jer ima ''zub''

Petre,ako sam te dobro razumeo,nece trebati dvosmerni razvodnik koji sam uzeo sa klipom,sve ce da odradi traktorska hidraulika.Samo mi reci koja rucica,jel to ona kraca sa kuglom na vrhu?Imam izvod ali ga ne koristim,prikolice nemaju kipu.Da ne smetamo na temi mozes mi objasniti na pp.

Au, Savo svaka čast...... Ma lako mu da radi sa drvom kad ima materijala koliko hoće.... ako nestane, očas ode do šume pa naseče još...

To jes' al kod tebe bar ne manjka sirovine... pa ako i ne uspe ide na gomilu za loženje..... A ja ako hoću nešto da pravim od drveta moram prvo sa novčanikom na stovarište.... Ti očas skokneš do šume da nasečeš materijala a ja moram da ga kupim....

jes' al' još nisam patentirao sušenje drveta na prisilan način , nemoe od sirovog da se radi stolarija

evo malo i zanimacije oko željezarije

danas kupih ovaj malčer za MTK , trebao bi pokušati da ga prepravim na moju mutu ako budem mogao

image026ln.jpg

image025u.jpg

image024d.jpg

image027up.jpg

radni zahvat 80cm , vidi se da je veoma malo radio
redukcija reduktora je 1:3

EDIT
a ovaj sam pazarivao i nismo se našli u cijeni
zahvat 120cm
image022dv.jpg

image023cx.jpg

ajde ponudi nešto konkretno , i ja sam ga jedva našao
meni bi bolje odgovarao traktorski , ovaj je nužno zlo jer motokultivatore ne volim očima da vidim

koliko daješ prije nego ga počnem prepravljati , tada nije za prodaju

future druže to je samo uredništvo u jednom podforumu , ništa naročito , pošto najviše pratim šumarstvo tamo su me prikačili kao urednika

Savo, kao što ti već jednom rekoh, to što bi tvoje ime postavilo u svetske anale šumarske tehnologije, jeste da napraviš neki leteći tegljač trupaca, da se ne moraš zlopatiti kroz šumu, nego letiš iznad šume...:osmeh:

Nazad
Vrh