Priključci, strojevi i mašine "made by savoris"

e vidim da ce te za rumu moze li neko da mi ucini uslugu da se raspita za cenu trba mi zupcanici za universala 445 za 2 i 3 brzinu i pumpu za hidraulik ako vidite usput molim za cenu
a sto se tice rusa kakvi su ovi t40 koliko konja a kakva je stara 82ka ima ovde jedna za 3000 e kazu dosta ocuvana vredi li to .

2drdsuf.jpg

El kad zakrenes ruku ova opruga je vraca i morala bi da se stavi jaca ova deluje dosta slabo
1hxv0z.jpg

A ovaj plavi tocak sto mota sajlu staviti pogon na hidromotor

pogledaj ovu prvu sliku malo bolje , opruga je tu da samo drži ovu bravu kada je zabraviš
to je onaj sistem o kojem ja pričam ali ovo sa slike ima dodatak da se zakrene cijeli vrh dizalice i da navlači u onaj položaj koji ti odrediš , po meni je to suvišno

a tu staviti hidromotor po mogućnosti

Ova prikolica je sva kao da je od INOX-a.
Sa dizalicom se na prikolicu prebaci pečeni vo sa ražnja i tu može da se čereči. Ni mast neće iscureti.

Branko je napisao(la):
Ova prikolica je sva kao da je od INOX-a.
Sa dizlicom se na prikolicu prebaci pečeni vo sa ražnja i tu može da se čereči. Ni mast neće iscureti.
Iz mire sto djavola vire!
:haha: :haha:

Jedno kratko pitanjce: Koji je promer ovih guma na prikolici, i od čega su, odnosno, za šta su fabrički namenjene felne?

ja bih rekao da su od nekog ATVa :sta: jer ove prikolice su namijenjene za njih pa vjerovatno odgovaraju gume ili felne

a preko linka slike pokušaj doći do izvorne stranice vjerovatno tamo piše u specifikacijama

zdravo drugari sta se radi danas, isli li ste do rume malo sta tamo ima i kakve su cene za neki 533

ja nemogu ići , kombinacija vremenskih uslova i obaveza mi ne dozvoljavaju
čak i ovo bijelo go... opet pada pa možda ujutru budem morao ići da čistim

nije ona za šume nikako , previsoka je
ona je pravljena SAMO za jednu namjenu , i to uspiješno obavlja ::svaka cast:: ako te zanima ta namjena reći ću ti na PP ::namigivanje::

u koje svrhe bi koristio ovo vitlo :sta:

ima li neki planetarni reduktor u ovome dijelu pored doboša sa sajlom ?

oho , velika je to redukcija
koliko obrtaja ti ima pumpa ?
čisto sumnjam da ćeš biti zadovoljan brzinom , i ovaj hidromotor traži veću litražu a već u sebi ima redukciju , sporo će to biti po mom mišljenju
iako hidrauliku podržavam i primjenjujem gdje god može nisam pristalica hidro vitla za šumske poslove , umjesto cijelog skupog sistema hidraulike staviš 2 lančanika i metar lanca i opet dobiješ vitlo

neznam jesi li vidio u DUKANCA kako je na njegovom vlatku , ono je jednostavno skroz a radi radnju , iako se meni ni ono ne svidja jer nema daske nazad i teško se skida , traktor je sa njime zarobljen ako radiš druge poslove gdje ti treba kačanje drugih priključaka

od prilike mislim da imam oko 800 obrtaja na hidro motoru kad traktor radi na 1000 pumpa mi ide direktno na radilicu tako da se vrti isto kolko i motor pumpa je preko 100l neznam tacno.montiram cekrt na ovaj utovarivac tako da nemogu da uptrebim prenos lanca i slicno ovaj utvarivac je od velikog znacaja sa njim sva drva utovaramo,ujdno treba mi jaca pumpa za utovarivac a sa traktora ne treba nista da se skida posto je namenjen samo za sumu i za transport, inace cekrt ima iskopcavanje kalema za odmotavanje sajle

Nazad
Vrh