Kosjerac
Prijatelj Foruma
E sad lepo da se uozbiljite i da se vtatite temi, i ja sam našao na otpadu diferencijal od mercedesa 123 pa bi pravio bušilicu kad malo otopli sad zima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
zdravo svima nov sam na forumu pa bih voleo da da se uklnucim sa vama svidjaju mi se vase teme narocito oko sumskog vitla ,interesujeme ovaj sa defrencijalom kako sta oko moze neko da mi pojasni da osvezimo ovu temu ako vas ima.savoris je napisao(la):to vitlo pretezno koristi vladimirec , e vidi sad cijena nove lamele je 20 evra a cijena feroda da ih sam prekujem je 5 evra
eto pa ti odluci ima li potrebe za nekim malo komplikovanijim sklopom
a i pravio sam ga da bude maximalno jako , svaka frikcija posle finalne redukcije ima da prokliza
a vec sam negdje i pomenuo da onaj ko oce napraviti vitlo za sumu uradi par izmijena koje ja i nisam bas najbolje uradio
al' opet kazem ovo je radjeno za moje potrebe i potpuno me zadovoljava
kandza za ukljucivanje je uradjena ocajno ali cu da je ispravim
pa volio bih ja vidjeti i te vase inovacije , uvijek moze da naleti neka nova ideja