Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
baš vala vidi se da čovjek ima smisla , to mu ne bi trebao biti problemMATRIX je napisao(la):pa sto mu ne napravi prednju vucu da se nezajebava sa ovim vitlom
Trnavac je napisao(la):SAVO!!!
Evo jednog diferencijala sa otpada, videcu da od njega napravimo busilicu!
Sta ti kazes kao strucno lice, moze li on da posluzi?
Trnavac je napisao(la):danger, neznam druze! Znam samo da je covek reko lici mu na mercedesov!
SAVO!
a ako se ostave da se ne zavari, vec se samo odkloni ova leva strana( gledano na slici) a na ovu
desnu siru, okrene nanize i na njoj se stavi burgija.
Meni nebi smetalo ako se okrece u gornjem polozaju neka osovinica, samo dali ima efekta, ili dali ne smeta?
nema šta da se izvinjavaš ali griješiš nema trkača i ta teorija otpada jer bi onda redukcija bila 1:2 a nama treba 1:4 ako radimo sa većim prečnicima burgijaRale 83 je napisao(la):Ako sam dobro svatio sta zelis da postignes , moras jednu stranu blokirati da bi druga vrtele znas kako slajfa auto onaj sto je ne cvrsto on stoji , 2 kad jednu stranu blokiras druga se okrece duplo brze.
Izvinite sto sam se umesao u vasu diskusiju
Trnavac je napisao(la):RALE, uvek si dobro doso, samo reci brate
Hvala SAVO, videcu , da tako odradim, ali prvo sve da rasturim i jedno po jedno odradim!
ja ću duplo i ćevapeRale 83 je napisao(la):DAJ JOS JEDNU TURU , jel za sve isto
Zoran Kostović je napisao(la):Meni burek s mesom i pivo a plaćam kompletnu turu, sad mi se oprasila krmača pa častim.
e jesi i ti dilejaZoran Kostović je napisao(la):Nisam ja došao u temu nego u kafanu. Ništa se ne boj neću da im radim DNK analizu.