Priključci, strojevi i mašine "made by savoris"

pa sto mu ne napravi prednju vucu da se nezajebava sa ovim vitlom

SAVO!!!
Evo jednog diferencijala sa otpada, videcu da od njega napravimo busilicu!
Sta ti kazes kao strucno lice, moze li on da posluzi?

2lncz8k.jpg

Trnavac je napisao(la):
SAVO!!!
Evo jednog diferencijala sa otpada, videcu da od njega napravimo busilicu!
Sta ti kazes kao strucno lice, moze li on da posluzi?

odličan :D
rasklopi ga , izvadi srce pa iz srca izvadi trkače i jedan zupčanik u koji ulazi poluosovina a drugi zavari za srce , ovdje pazi koju stranu poluosovine ćeš da ostaviš jer od toga ti zavisi smijer okretanja burgije
trkače je najlakše i najbrže izvaditi tako što ih isiječeš brenerom :cool:

e sad se sjetih , ja srce nisam nikako vadio , nego sam na licu mjesta povadio višak dijelova i zavario taj zupčanik

danger, neznam druze! Znam samo da je covek reko lici mu na mercedesov!
SAVO!
a ako se ostave da se ne zavari, vec se samo odkloni ova leva strana( gledano na slici) a na ovu
desnu siru, okrene nanize i na njoj se stavi burgija.
Meni nebi smetalo ako se okrece u gornjem polozaju neka osovinica, samo dali ima efekta, ili dali ne smeta? :sta: :ppozdrav:

Ako sam dobro svatio sta zelis da postignes , moras jednu stranu blokirati da bi druga vrtele znas kako slajfa auto onaj sto je ne cvrsto on stoji , 2 kad jednu stranu blokiras druga se okrece duplo brze.
Izvinite sto sam se umesao u vasu diskusiju

Trnavac je napisao(la):
danger, neznam druze! Znam samo da je covek reko lici mu na mercedesov!
SAVO!
a ako se ostave da se ne zavari, vec se samo odkloni ova leva strana( gledano na slici) a na ovu
desnu siru, okrene nanize i na njoj se stavi burgija.
Meni nebi smetalo ako se okrece u gornjem polozaju neka osovinica, samo dali ima efekta, ili dali ne smeta? :sta: :ppozdrav:

pa baš zbog toga moraš izbaciti jer smeta , ako samo staviš burgiju dole onda će da ti se izvuče ovaj dio koji ulazi u diferencijal , znači ovaj na koji je pričvršćen ovaj zglob , ajde da je nazovemo mala poluosovina ili prirubnica

znači ti kasnije moraš na tu poluosovinicu(donju) da navariš jedan vijak (pošto je tvrdo i nemože da se ureže navoj u nju) i taj vijak da viri na drugu stranu gdje ćeš napraviti jednu podlošku (čep) koji je šupalj i da kroz njega prodje taj vijak a taj čep će da udje u semering umjesto druge prirubnice da ne izadje ulje
možda nisam najbolje objasnio pokušat ću da nacrtam

Rale 83 je napisao(la):
Ako sam dobro svatio sta zelis da postignes , moras jednu stranu blokirati da bi druga vrtele znas kako slajfa auto onaj sto je ne cvrsto on stoji , 2 kad jednu stranu blokiras druga se okrece duplo brze.
Izvinite sto sam se umesao u vasu diskusiju
nema šta da se izvinjavaš ali griješiš ::namigivanje:: nema trkača i ta teorija otpada jer bi onda redukcija bila 1:2 a nama treba 1:4 ako radimo sa većim prečnicima burgija
mislim griješiš po pitanju shvatanja kako treba da bude a u pravu si za to da se duplo brže okreće ako se blokira jedna strana ali nama to ovdje ne treba
znači ako se poluosovina zavari za srce diferencijala onda je redukcija 1:4 što nama treba

Trnavac je napisao(la):
:D RALE, uvek si dobro doso, samo reci brate :ppozdrav:
Hvala SAVO, videcu , da tako odradim, ali prvo sve da rasturim i jedno po jedno odradim!
:D :ppozdrav: :ppozdrav:

a rale upada u našu kafanu a ni piće nije pozvao :ppozdrav: :D

prvo ti rasklopi to čudo i slikaj da mu vidimo utrobu pa onda idemo dalje ::namigivanje::

Zoran Kostović je napisao(la):
Meni burek s mesom i pivo a plaćam kompletnu turu, sad mi se oprasila krmača pa častim. :haha:

pa šta si došao u moju temu da se hvališ :sta: nisam ih ja pravio :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

šteta nesmijem više smajlija da ubacim , prati me UDBA :haha: :haha:
Post je spojen: [time]1298419653[/time]

Zoran Kostović je napisao(la):
Nisam ja došao u temu nego u kafanu. Ništa se ne boj neću da im radim DNK analizu. :haha:
:haha: e jesi i ti dileja :haha:

e ako im je dlaka crno bijela onda ih priznajem da se ne izlažemo trošku :haha:
ko je bio samnom uživo zna o čem pričam :cao:

Nazad
Vrh