Priključci, strojevi i mašine "made by savoris"

ovo je jednostavnije ali pravi sitnije komade , možda se mogu malo povećati debljinom noža i smanjenjem broja obrtaja

[youtube]h8EuNcpJ9Jo[/youtube]

ovo samo naći negdje radno kolo od silo kombajna i pola problema je riješeno ::namigivanje::

Једноставније јесте али је за ситну масу, онај што одсеца крупније гране је по мени права ствар.

nije moj rad ali sam kupio šumsko vitlo , meni se svidjelo , moćno je neznam ko je prizvodjač niti nazivnu silu
100m sajle i sve ostale ceremonije za 800e

abcd0015w.jpg

abcd0014j.jpg

abcd0016h.jpg

ima sistem slaganja sajle što mi se jako svidja , to vitlo sam ja bio zagledao prije nego što ga je kupio ovaj čovjek , i vidi dodje vrijeme da ga ja kupim :D

sajla je presovana i ima 114m , 10mm , meni i previše

nisam ga probao , a mrzilo me da se prljam i brojim prenosni odnos , ima dupli prenos lancima tako da iako mi se ne svidja redukcija veoma lako se ona može uregulisati promjenom samo jednog lančanika jer je sve jako pristupačno i ima dovoljno prostora za takve manipulacije

meni se svidjelo , to vitlo sam ja zagledao i prije nego što ga je ovaj uzeo , tada nisam imao ::novac:: da ga kupim ali eto dodje vrijeme da bude moje
kada ga pogledaš izbliza izgleda mnogo moćnije u odnosu na krpana recimo

video sam nesto slicno u palanci covek trazio 1500e dobro si ti proso.krpan mi lici na bizuteriju imaju ga par ljudi sav se izdeformise

pravi bagi nema šta mogobi i savo da napravi pa da se takmiči u of road
nego kojije ovo traktor i bolje da s vitlo stavio na auto nego na traktor

:haha: koji lik :D
ovo je samo ''nabijena'' školjka ne neku šasiju od terenca izgleda :sta:

a pogle an ovome vitlu gdje je baraba stavio diferencijal :D

imam jos slika to mi je brat
Post je spojen: [time]1297863082[/time]
30hscwn.jpg
2e21qqe.jpg
x1yhwp.jpg
2d1mwx4.jpg
34j6v6s.jpg

Na tim menjačima ima tamo jedan poklopac na čije mesto se šrafi izvod prednje vuče...... E sad kako je to izveo da pokreće tu osovinu a da se zadnji točkovi ne okreću to nebih znao da ti kažem....

ima poklopac ispod pa on dodavao neke zubcanike uklapao i ko zna sta sve uradio na tom traktoru covek uziva da ga usavrsava,puno je dvoriste inovacija ja sam samo deo poslikao bila mi puna memorija :cao:

Nazad
Vrh