Priključci, strojevi i mašine "made by savoris"

Ma Savo pljuni tih pisljivih 80000 i da te vidi bog :D.

80 000 evra ::namigivanje::
ma može nije problem , hoćeš li mi biti žirant :haha: :haha: :haha:

ja kada vidim ovakve mašine čisto se razbolim ::svaka cast:: kako to jebozovno izgleda ::svaka cast::

savoris je napisao(la):
80 000 evra ::namigivanje::
ma može nije problem , hoćeš li mi biti žirant :haha: :haha: :haha:

ja kada vidim ovakve mašine čisto se razbolim ::svaka cast:: kako to jebozovno izgleda ::svaka cast::
e o cemu vi razbisljate gvozdje j....no izgleda tebi savo stvarno fali nesto ja bi dao celu gvozdjaru kad vidim neku dobru zensku

Evo napisaću ovde da u temi mtz ne idem u off, odsad kad daš šuraku traktor skini alnaser i daj mu kanap pa nek ga pali kao motokultivator. Poz.

joj levak ti si negdje dobro zahrdjao , što bi kod mene rekli ''zagorio k'o kaubojski tiganj'' :haha:

@kosjerac
a šta da mu radim kada pokušavam od njega da napravim čovjeka :zli: ali magarac je magarac

e a da vidiš šta se desilo u alnaseru
rotor se raspao i razbio stator , nosač četkica nemožeš ni prepoznati , bendiks nema nijednog zuba na sebi , čak je i automat se sav razvrnuo od vibracije
sve otišlo u Q :udri:
a skoro sam kupio nov alnaser , na onom prošlom mi otišao rotor i ja uzeo nov a njega ostavio za dijelove , ovome nemože pomoći ni dva takva za dijelova :haha:

Auuu pa tvoj šurak stvarno zna da napravi pizdariju, stvarno ga hoće pizdarije... Nije mi jasno kako nije čuo da se vrti alnaser, neverovatno.... :udri:

Kad se budem ženio trudiću se da nađem neku koja nema brata, kad vidim šta jebada tebi pravi šurak...

@ savoris

Drugar, ne bih da ti stajem na muku, ali sutra proveri i zube na zamajcu, ako si skinuo anlaser i bendiks je uništen, moguće da su i zubi na zamajcu oštećeni. Kroz rupu gde ide anlaser pajserom okreći pa ćeš videti ima li oštećenja zuba.

nije čuo vjerovatno jer još uvijek nije naviknut na rusa , tek ga uvodim u obuzdavanje rusa , do sada je sve sa valdimircom prdekao

@okrim
već sam gledao , pošteđen sam i te pizdarije ::namigivanje::

a morat ću za početak staviti onaj planetarac , pa ću kasnije staviti ruski a planetarac ostaviti u rezevi pošto paše na sva tri moja traktora

Okrim je napisao(la):
@ savoris

Drugar, ne bih da ti stajem na muku, ali sutra proveri i zube na zamajcu, ako si skinuo anlaser i bendiks je uništen, moguće da su i zubi na zamajcu oštećeni. Kroz rupu gde ide anlaser pajserom okreći pa ćeš videti ima li oštećenja zuba.
laze vas on sjebo anaser pa sad kao surak cuo ja danas sam bio u bosni savi da date kliker on bi pokvario

levi brate , traktor je to , nije to žensko bolan bolan :cool:
traktor , muški rod , ti se u to ne razumiješ :haha:

savo moram te kritikovati zato sto bravicu za palenje nisi zamenuo ako je neispravna jer koliko vidim traktor ti voze drugi ljudi koji su navikli na ispravno :cao:

ok , ali da ne čuješ alnaser tu nema opravdanja
bravica nije zakivala , ali je ostala uključena , ipak će da leti van momentalno :zli:

Savo citajuci tvoj post sa predhodne strane a i sam sam trazio neki kran za utovarivac danas sam bio na tzv skladistu poljomehanizacije na putu gradiska-bl i gledao sam neke kranove sad neznam tvoje zelje ali ovi se kace na hidraulik i toplin a cjena im je jedan 2000 a drugi 2500 km. Stim da im prodavac nezna krajnju nosivost.poz

ajde da i ja dopunim nejasnoće , ovaj HIAB što sam postavio sliku , došlo je do nesporazuma narelacije mene i prodavca jer smo kroz priču o cijeni mislili na dva različita krana
prava cijena njega je 2500km = 1300e :udri:
tako da ta varijanta otpada :sta: izgleda će biti samogradnja :D

29ncpdu.jpg
p://i52.tinypic.com/2istx92.jpg[/IMG]
2zzj2hi.jpg
Jesi li mislio na ovakve cini mi se da je oznaka jednog od ovih HIAB 60- 3 a drugi HIAB 102. Slike su iz austriskih oglasa a cvjena komada 2500 eura. Samo da napomenem one danas sto sam gledao nisu ni priblizno ovim Poz :cao:

ma ovo je ogromno za moje potrebe , meni bi zadovoljavao i onaj kao što ide nazad na poluge za utovar stajnjaka pošto mi ne treba velika podizna moć , oko 300kg bi me zadovoljilo pošto se radi o metricama
a oznaku onoga HIABa što sam postavio sliku prije nisam mogao da nadjem

a ona na koju se odnosio odgovor vlasnika vezan za cijenu je ova , ATLAS AK610
slika-83238-2011-02-1297412917-velika.jpg

1415754_1.jpg

ona mi se ne svidja jer je teleskopska i ne lomi joj se ruka

Pitanje za savorisa...da li je moguce napraviti ovaku mašinu, i da li si negdje vidio ovakvo nesto? To bi bilo idealno za iskoristavanje grana od orezivanja vocnjaka, kasnije za ogrijevno drvo. Vrlo efikasna mašina. Trazim majstora koji bi je napravio. ::svaka cast::

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4RoC5rESlQU&feature=player_embedded[/youtube]

hm , ja mislim da ovaj radi na principu lomljenja drveta , niasm siguran da bi to moglo da radi grane od orezivanja jer su one sirove
neke druge sisteme sam gledao koji rade na pricipu silokombajna , a na sajmu sam čak vidio i balirku za presovanje ovih otpadaka , izlaze mini rolo bale , interesantna stvar ali skupa u tri majkine

neznam kakva ti je računica , o kojim količinama ovoga otpada se radi kod tebe ? dali bi imao računice praviti ovako nešto :sta:

U mom kraju ima dosta vocara koji nekad spomenu da bi valjalo imati slicnu masinu, jer dosta toga se spali svake godine. Ja bi godisnje oko 5-10m3 drveta dobio, koristio bih i za ostalo.

Čačkao sam na netu i ima raznih varijanti, pa i za tanje grane. Ovih dana cu potraziti tokare i majtore, da vidim moze li se sta napraviti. Bitni su samo nozevi i korpa za uvlacenje, a pogon bi mogao biti i na jaci elektromotor.
Post je spojen: [time]1297600850[/time]

Саво, прегледај још неколико прилога, на једном се види како изгледа погон, слично као код муљаче за грожђе, само наравно много много јаче. Гране се секу, не дробе се, два или три ножа који се сусрећу скоро до додира. Размак ножева одређује дужину исеченог комада и уједно сами ножеви увлаче преостали део гране. Вероватно се редукује снага јер видим да није велики број обртаја потребан.
Мислим да теби у односу на оно што си до сада мозговао ово не би био проблем, а сигуран сам да је корисна справа за свако сеоско домаћинство.

Nazad
Vrh