Priključci, strojevi i mašine "made by savoris"

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4myO7WqEuI0[/youtube]
pogledajte obavezno

Ubačeni youtube tagovi

Ja bi ovog ttužio društvu za zaštitu životinja, zato što maltretira jadnog magarca...

jbt magarac sto posto prolazi na tehnickom ima vise signalizacije nego u mene traktor,dobro u mene nema nikako signalizacije :haha: :haha:

savoris je napisao(la):
mityoo je napisao(la):
Ja bi ovog ttužio društvu za zaštitu životinja, zato što maltretira jadnog magarca...

a ko je tu magarac :sta:
To mu onda dođe "Maltretirao magarac magarca!" Samo da nam se jadna ušata životinje ne uvredi, što je zovemo istim imenom....

cukaneca je napisao(la):
Jel' mu ručna s' donje strane?

:haha: :D samo ne smije je povlačiti masnim rukama mogla bi da isklizne nedaj bože :haha:

ej , man'te se zezanja , u planu mi je da krenem sa izradom WOODMIZERa , ima li neko kakva saznanja , iskustva ili informacije

nešto ovako

[youtube]Y9u3HH144_o[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hMEaaZzMhng&feature=related[/youtube]
Evo je masina

evo našao sam ovaj kran , čovjek koji ga prodaje kaže da je HIAB , meni nema veze koji je proizvodjač
koliko bi ovo moglo da vrijedi i šta mislite kako bi se uklopio na onu moju šumsku prikolicu sa tandem osovinom ? prvobitna zamisao je bila da ga stavim na rudu ali pošto mu je okret 360 stepeni sada mi pada na pamet da ga stavim možda na zadnji dio , ali ni to ne valja jer bi vjerovatno preopteretio osovinu pri dizanju tereta sa zadnje strane jer nema donjih stabilizatora :scratch
vidim da ima teleskop , grajfer manje-više bi pomogao za prvu pomoć

šta mislite koliko bi ovo moglo da bude teško ?
kolika bi mu bila podizna sila sa izvučenim teleskopom sa nekih 140bar ?

eto tako , mene zanimaju vaša mišljenja

slika832382011011296415.jpg

slika832382011011296411.jpg

slika832382011011296404.jpg

Post je spojen: [time]1297021304[/time]

http://www.pik.ba/artikal/207413/timberjack-1410-b/

savoris je napisao(la):
ovaj nema stabilizatore , bio je na nekom manjem kamiončiću

valja li ovo 800 evra :sta:
Treba da vredi , Savo vidi ovako : polovan kran 8m strela 3t podizna moc 360stepeni + bocno pomeranje + neka konstrukcija koja se uvuce u paletu kao G samo kontra i gore ima alku da se zakaci kran , pogoni ga pumpa kamiona kostao 5000evra neznam samo dal sa montazom ili bez

Pa nije to skupo 800 evra u odnosu na ovo sa slike.Danas sam bio kod čoveka da vidim ovu dizalicu pa sam razmišljao da napravim grajfer za stajnjak ali se ne isplati ima dosta posla ali to manje više nego treba dosta para da se uloži nema pumpu, nema ruku, razvodnik otvaraju elektro ventili i nežna grana mora da se ojača ato 'oće da izađe dosta para, a traži mi za ovo 400 evra.

majku mu , i mene izaziva , morat ću otići da ga pogledam

ovome je podizna moć i više od onoga što meni treba , bitna mi je samo njegova težina da nije težak jer ću preopteretiti prikolicu :sta:

čovjek neda ispod 750e , ja mu dajem 650 , stojimo i odmjeravamo se :cool:
kosjerac ovo što ja mjerkam je jeftino spram toga onda :sta:

Nazad
Vrh