Priključci, strojevi i mašine "made by savoris"

meeker je napisao(la):
Možda pomogne.

iako ne razumijem ovaj sistem cjepača sve bi bilo ok da je samo zamijenio mjesto nožu i ploči

ovdje drvo moraš dići na visinu od skoro metra , ako ja njega već dižem na tu visinu ondak mi je lakše ubaciti ga u prikolicu i završiti sa njim ::namigivanje::
Post je spojen: [time]1287434168[/time]

ma i ja sam naknadno vidio da ima radni i transportni položaj , sada je u transportnom
Post je spojen: [time]понедељак, 18. октобар 2010. 17:23:57 CDT[/time]

Small_DC_Crane.jpg

lijepo za vidjeti , ništa više :D

A da si na disk stavio još dve lopatice,tj. da na svakom disku bude četiri a ne dve?

ljusha je napisao(la):
A da si na disk stavio još dve lopatice,tj. da na svakom disku bude četiri a ne dve?
Na svim originalnim sa dva diska koje sam vidio su dvije lopatice,tako da nisam htio puno da pametujem.Jos ga nisam isprobao,cim stane kisa idemo bacanje vjestaka

Al se nevidi ono bitno.... kako je prenešena sila od kardanskog priključka na tanjire....

Gomila malih zupcanika,semeringa lezajeva i zegera je smjestena u ovoj vodoravnoj cijevi i ovim dvjema okomitim.Puno posla ,ali malo para.To mo je bio cilj. ::namigivanje::

Zoran Kostović je napisao(la):
Svaka tebi cast, uklopiti konusne zupcanike na meru i sve u toj zatvorenoj cevi...
Probaj ti to cudo pa nam javi kako radi. Jos uvek sam skeptican. :cao:
Prazan je isproban i radi kao CH sat,kad stane kise vidjet cemo da li se trud isplatio

Nazad
Vrh