Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
to je meni najlakša stavka 

a da vidimo snimak kako to radi jer ja sa svojim nisam zadovoljan sta se tice brzine nikako a i glomazan je.Moji radnici bi to polomili iako je od pruzne sine ja vise neznam sta da uradim.
nenosim ga u sumu skoro nikad nego na lageru cijepam za upotrebu krajnju.Jebiga,jucer me grabovina satrala,gustis da tica nemoze proletjeti svako drvo uzgoru pilam a motorcina 660ms me satrala jer na maloj Jonsored mi lanac pukao,a nisam spojnice ponio
.Joooj,Ovi dana rastovina i grabovina me razguli onda ovaj sto iznosi sa samaricom se napio pa konje pogubio po sumi svagdje mu drva pogubili konji a nemozes sa nicim prici jer je brdo da se moras nasloniti guzicom na drugo drvo jer ode u Unu ako se otkotrljas.Moram vita nabavljati a nije bas jeftin ili imas kakvu ideju da sam nesto skarabudzim?nije još proban , na ovome malom što sam napravio došao sam do idealnog ugla , na ovome sada što pravim biće još veći ugao ali ću malo korektovati oblik oštricezokidrum je napisao(la):Savo, sto se tice cepaca, kazi mi kako se ponasa spic, na slici deluje kao da je ugao malo veci, dal iscepa drvo kako treba?