Priključci, strojevi i mašine "made by savoris"

savoris je napisao(la):
@matrix pa i jeste fora napraviti što manje kilograma po cm2 , velika gazna površina nemože nigdje da škodi , pogotovo na vučnim točkovima :D

Može škoditi ( zašto stavljati spojlere na trkačke aute ili tegove na traktor ).
:ppozdrav:

e savo tesko je nesto nac da je za ekstremen uslove a da je jeftino
mozda neki gujenicar ali da na njega stavis korpu i naprijed i nazad i misli mda bi moga na sebi nosit 4 metra,sjecas se onog fiata 404 sto se prodavo u oglasima za 6000km onakav bi ti odgovarao mislim

meeker je napisao(la):
Može škoditi ( zašto stavljati spojlere na trkačke aute ili tegove na traktor ).
:ppozdrav:

nisam mislio do tih granica , razmišljao sam u duhu poljoprivrede i šumarstva , tu nema viška nagazne površine ::namigivanje::

Spojleri na trkacke automobile i tegovi na traktore se stavljaju iz istog razloga.

znam ja zašto se stavljaju i čemu služe tegovi i spojleri , to dvoje se medjusobno nemogu porediti ni u kom slučaju
ako biram izmedju tegova ili šire gume , biram šire gume bez imalo dvoumljenja , kasnije ako je potrebno lako je dodati tegove , ali tegove dodavati na uske gume može biti i kontraefektivno
džaba ti tegovi ako ti ''propadneš'' u zemlju , onda ti je još gore

većinu vremena provodim u šumskim poslovima i prenosim iskustva isključivo iz šume , uslovi na obradi zemlje su nešto drugačiji

-
evo danas sam malo našao vremena da radim na meni dragim poslovima pošto se nije moglo u šumu , blato **greška mu materina :udri:

abcd0010v.jpg

abcd0007h.jpg

abcd0008da.jpg

a evo ga i glavni majstor
abcd0009zk.jpg

Ajd necemo vise kvariti temu i spominjati tvoje drugove ipak nije lepo.
Nego mi reci hoce nesto pridrzavati drvo sa strane i dole da ne klizne ??

zavisno od potrebe , pridržavanje vjerovatno neće biti potrebno , možda nešto u stilu ruke gdje bi kada jednom precijepiš i dobiješ 2 komada mogao da za trenutak ostaviš jednu polovicu dok drugu ne precijepiš još jednom
to ej da se ne bi saginjao 2-3 puta i dizao sa zemlje svaki put drvo koje radiš

klizanje po donjoj ploči ću lako riješiti , vjerovatno ću i morati iz bezbednosnih razloga
samo uzmem elektrodom i našaram je , u prevodu dam nekome da se uči da vari :haha:

Sto ste vas dvojica bliski :cvetic:
Nego da pitam i ja! Hoce li secivo biti od tvrdeg materijala ili samo var bazicnom elektrodom?

A jel za u dvoriste ili terenac? Mislim nosices u sumu da na licu mesta cepas ili kod kuce?

samo nosim u šumu , možda napravim dodatak i za cijepanje kratkih drva

a jaooooooooooooooooooooo kako bi mi ovako nešto odgovaralo nemožete ni zamisliti
samo bez ove cjevke na njemu :D

at_lkw_01-5t_gl_pinzgauer_712_flak_20mm-002i.jpg

Nazad
Vrh