Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Takvih traktora tipa Ferguson 65 su koristili u poljoprivrednoj zadruzi pre 30-ak god za razbijanje ledene pokorice na debelom snegu da bi psenica dobila vazduh.Darosavac je napisao(la):Savo,sta mislis o ovome?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=T3fc1Xl79KA&feature=related[/youtube]
Brate mili, ove točke na kraju što si stavio rasporedi po postu.MATRIX je napisao(la):savo ja mislim da ovaj astor ima hidro pogon,dobra je to masina,moze i uz masnu banderu da se penje,moglo bi se nesto slicno sklpet home made ali to je ipak skup projekt,
i meni se svidjaju gusjenicar jer se mogu probijati kroz razne terene,imaju vrlo veliku primjenu i za teske su poslve,ali su traktori koji unistavaju puteve tak oda i nema neku primjenu u poloprivredi sem u dubokom oranju,a i moraju se dovuc do mjeta rada jer su relatvno spori,ima ih i brzih,imaju i oni sa gumenim gusjenicama ali su on skuplji,odnosno ugradjuju se samo u novije traktore,stoga meni se vise svidja ovaj sistem gusjenica na ovaj normalan traktor,ali onda se povecava stabilnost traktora i iskoristenos po teskim terenima,ali mozda se gubi snaga traktora ili brzina jer se povecava gazni sloj,da li to izdrazavju diferencijali,to neznam,ali kad bi se napravilo nesto sto se brzo montirai demnotira bi bilo jednostavno i korisno............
Savo o tome je bilo reč.Mislio sam ako se malo modifikuje da izvučeš nešto što ti trbas(za 4 metra drva ..)savoris je napisao(la):ja mislim da je bila priča o ovim stvarkama