savoris
Član
e da znaš kako meni lako pali kada je vruć motor taj svoj bi odmah izgazio
ali stvarno pali i radi jebalo majku , kao dizel
ali stvarno pali i radi jebalo majku , kao dizel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Raspitacu se ovih dana, nemoj da bacas pare mislim da su oko 250 E kod mene isti kineski,. mnogo je njih ugradjeno na muta gorenje.galki je napisao(la):ma nasao sam kineski novi dizel 350 eura nego fali mi para ali cim koji dinar okrenem kupicu ga.
vec vise od 2 sata kako sam otvorio i pazljivo sam propratio celu temu....savoris je napisao(la):ako bih kupio rotokosu od 100cm onda bi stavio neki kvalitetniji dizel jer bi platio radnika da ide uslužno sa time pa onda dizel opravdava cijenu potrošnjom
Kako ništa nerdi, kad čak i na sajam dolazi sa brusilicom u kolima!savoris je napisao(la):ma morao sam staviti neki dokaz da ne mislite da se samo kurčim a ništa ne radim
francuz je napisao(la):@savoris
A sta mislis, da li bi na mestu burgije moglo da se postavi elisa koja bi sluzila kao mikser za osoku?
ili da preformulisem pitanje, kako bi TI najlakse napravio mikser za osoku?
hvala
http://www.youtube.com/watch?v=aifc1OjEQD0&playnext_from=TL&videos=MhRZUgHNzGosavoris je napisao(la):francuz je napisao(la):@savoris
A sta mislis, da li bi na mestu burgije moglo da se postavi elisa koja bi sluzila kao mikser za osoku?
ili da preformulisem pitanje, kako bi TI najlakse napravio mikser za osoku?
hvala
nažalost neznam kako bi taj priključak trebao izgledati