Priključci, strojevi i mašine "made by savoris"

e da znaš kako meni lako pali kada je vruć motor :cool: taj svoj bi odmah izgazio :udri:
ali stvarno pali i radi jebalo majku , kao dizel :D

ma nasao sam kineski novi dizel 350 eura nego fali mi para ali cim koji dinar okrenem kupicu ga.

joj joj i ja razmišljam o njima ali ipak mislim da je ovaj LA300 daleko kvalitetniji od njih
za onoliko mojih potreba koliko obavljam potrosnja mi i ne znači nešto pretjerano a iskreno i nije velika

ako bih kupio rotokosu od 100cm onda bi stavio neki kvalitetniji dizel jer bi platio radnika da ide uslužno sa time pa onda dizel opravdava cijenu potrošnjom

galki je napisao(la):
ma nasao sam kineski novi dizel 350 eura nego fali mi para ali cim koji dinar okrenem kupicu ga.
Raspitacu se ovih dana, nemoj da bacas pare mislim da su oko 250 E kod mene isti kineski,. mnogo je njih ugradjeno na muta gorenje.
Post je spojen: [time]1274140462[/time]
Bez komentara sam, u stvari nisam bez, SVAKA CAST!!!!!

-Sto se tice rotokose, znajuci da ona skuplja otkos medju tanjira, a onda medju tockova na motokultivatoru, mislis li da nece pokosena masa da zaglavljuje ispod motokltivatora?

-Sto se tice onog busaca rupa, za koje pare moze da se napravi, odn koliko je tebe kostalo.Ja bih napravio nesto slicno sa 2 burgije, 1 za vocke a druga za kolje pa me zanima kolika je investicija.
Ako te ne mrzi,opisi deo po deo za izradu te busilice.

Hvala jos jedan put, i BRAVO za izume i majstorluk!!!! ::svaka cast:: ::svaka cast::

znam za problem pokošene mase da treba proći izmedju točkova , trebalo bi da može pošto su mi veliki točkovi a mogu staviti još veće ako bude trebalo

cijena koliko me koštala ova bušilica je smiješna , vrlo malo para je trebalo , mnogo više treba živaca i zajebancije

ogroman sex je razviti ovu spiralu tj. burgiju , a po narudzbi su skupe kao djavo

diferencijal je klasični i u principu odgovara od bilo kog auta , najbolja opcija je ovakav kao što sam ja stavio bez truba
to ti je BMW,FORD SIERA,MERCEDES,OPEL OMEGA ..................
mozes staviti i bilo koji drugi kutni reduktor redukcije od 1:2 do 1:5
OBRATI PAZNJU NA SMIJER REDUKTORA DA NE STAVIŠ KONTRA SPIRALU i onda od bušenja nema nista :haha:

kardan OBAVEZNO sa mogućnosti proklizavanja , znači lamela na njemu ili onaj preskakač kao što sam ja stavio i OBAVEZNO ga podesiti jer iako ima lamelu moras joj smanjiti silu

evo uploaduje se i video pa ces vidjeti kako to radi
ako te još nešto zanima pitaj :cao:
Post je spojen: [time]1274214275[/time]

savoris je napisao(la):
ma morao sam staviti neki dokaz da ne mislite da se samo kurčim a ništa ne radim :cao:
Kako ništa nerdi, kad čak i na sajam dolazi sa brusilicom u kolima! :haha:

@savoris
A sta mislis, da li bi na mestu burgije moglo da se postavi elisa koja bi sluzila kao mikser za osoku?
ili da preformulisem pitanje, kako bi TI najlakse napravio mikser za osoku?
hvala

francuz je napisao(la):
@savoris
A sta mislis, da li bi na mestu burgije moglo da se postavi elisa koja bi sluzila kao mikser za osoku?
ili da preformulisem pitanje, kako bi TI najlakse napravio mikser za osoku?
hvala

nažalost neznam kako bi taj priključak trebao izgledati ::sramota::

e tako brate , reci srpski da te cijeli svijet razumije :haha:

ja koliko vidim da na ovoj govnari nema nikakav reduktor , jedan kardan sa širokougaonim zglobom i cijev u cijev da može da se između njih stave ležajevi i govnaj do mile volje

ja kada bušim volem da turim cijeli svrdao :D

ja radim onako kako gazda kaže i ne postavljam pitanja ::namigivanje:: samo ispostavim cijenu ::namigivanje::
ovo je bilo za šljivu čini mi se :sta:

Nazad
Vrh