Nije dovoljno samo uraditi prihranu već i zaštitu fungicidima da bi prinos bio zagarantovan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam nov ovde pa jos nisam upucen
Naravno da nije,samo isto tako nije zabranjeno da Vi novi clanovi,prelistate stare teme i starije postove.Jel zabranjeno razmeniti iskustva,postaviti pitanja,itd,mante se sprdnje...
to je i logicno jer slabe biljke napada bolest,jaka biljka je otponija u svakom pogledu.Kod mene se prošle godine na mini probi od fungicida protiv fusariuma daleko najbolje pokazala caramba . Nemora da bude preporuka možda se nešto drugo poklopilo al ja odsad idem s njom . Još neke zanimljivosti , isto tako dobar fungicid protiv fuzariuma mi je bio "Azot" , ne smijte se , gdje sam išao sa dosta jačom drugom prihranom , jedna traka i kvalitet klasa je bio bolji . Još , jaaako je bitno vrijeme primjene pa treba razmišljati (opet ćete se smijati ) o "split" aplikaciji fungicida u cvatanju.
Pa mene kada nesto interesuje,ja citam.kish, i ja sam nov clan, i vjeruj, najvise me nervira kad mi kazete prelistaj, a ima 100strana...pa znaci 3-4sata samo sjedi i citaj (imaju ljudi i drugih stvari raditi sem toliko sjediti i citati)..lakse je da 5 ljudi opet napise po jednu poruku, znaci samo iskustvo nego da taj neko lista sve...ne interesuje tog novajliju samo na primer prihrana