Ja juče prihranio parcela gde je bila preporuka 35kg/KJ ureje dato je 70kg/KJ , a gde je preporuka bila 75 dato je 100kg/Kj ureje . Nisam uspeo da naštelujem razbacivač , pošto sam traktor i razbacivač uzeo od brata na zajam jer jeveć bio zakačen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vama je problem voda. I nama je. NEMA JE!!!Neka vide kolege iz Vojvodine , koja je razlika tamo i ovamo i u klimatskim i svim drugim faktorima. Ovde su svi kanali puni , često ima ležanja vode , u nepropusnim zemljama površinske , a u propusnim u nižim dijelovima već ima i podzemne koja je još gora. O ulasku traktora ni govora.
A kobasicijada kako po kiši?Pa šaljte tu kišu kod nas, ovde se samo naoblači i tako po ceo dan, dal kane koja kap il nekane, dosta mi je više ovih prognoza kako će da pada a ni p od padanja, nemože da sastavi 10-11l po kvadratu odjedanput, sve nešto 2-4-5-6l, namešta se ko da će sekire da padaju, sad su najavili 4 dana da pada pa će da vidimo šta će i koliko da padne. Izvinte za .