Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisu oni mnogo iskusniji od nas,nego sto su nestrpljivi.do sada sam uvek tako radio,ali vidim na forumu iskusniji sada bacaju pa zato pitam
uglavnom hvala
imam posejano malo manje od 1kj.tritikale.postavio sam pitanje u temu tritikale ali niko nece da odgovori.zanima me dali se baca isto gjubre kao i kod psenice ili manje(radi poleganja). planiram da bacim sledeci vikend 50kg.urea i za 30 dana jos 25kg. urea. posto prvi put sejem tritikale neznam dali je to dovoljno?
Koliko ima snega tamo? Mi smo juče išli da vidimo i sneg na njivi je oko 20cm dubok. Na predavanju prošle nedelje preporuka je bila da se ne baca na sneg mnogo dublji od 5cm inače će azot da ode dublje od sadašnjeg malog korena pšenice.Stručnjaci iz poljoprivredne stručne službe kažu da je ovih dana pravi trenutak za prihranu pšenice urejom!
Ja sam danas prihranjivao pšenicu išlo je zadovoljavajuće jedini je malo veći problem odvući zmajevku do njive.
Koliko ima snega tamo? Mi smo juče išli da vidimo i sneg na njivi je oko 20cm dubok. Na predavanju prošle nedelje preporuka je bila da se ne baca na sneg mnogo dublji od 5cm inače će azot da ode dublje od sadašnjeg malog korena pšenice.