Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Valjda im je i dobitak veciZar ti stvarno misliš da tvoji troškovi i troškovi nekog mnogo većeg proizvođača mogu da se mere? Tebi je na kocki delić, njemu je mnogo veći delić na kocki.
Misliš da mi ne znamo za Yara đubriva i ostalo?
Misliš da ne znamo da pređubrimo njivu?
Tebi svaka čast na trudu, ali ideš u krajnost.
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
1 ha, ako bude normalna godina akobogda po ulogu trebala bi dati 9, 10 t/ha, sa moje strane će imati sve a ostalo zavisi od vremena.Koje prinose ostvaruješ Miladine?
Koja površina pšenice je ove godine u pitanju?
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
Nazalost nemaju ga u ponudi. Uzeo sam extran 26% N. Skuplji od konkurencije nekih 70e po toni. Losa mi je psenica pa mozda ovaj malo skuplji obrok je izvuce. Imas li iskustva sa yara corn 8:20:28 cini mi se da je formulacija?Imam ja...Nitromag je 27% azota+mikroelementi...Sulfan je 24% azota+mikroelementi...iskoriscenost maksimalna,biljka pola usvoji odmah po otapanju a pola kasnije u toku vegetacije...
Imam sa svim Yarinim djubrivima...sve formulacije sam koristio...Kao sto sam naziv kaze Corn=Kukuruz,koristio sam ga u kukuruzu i suncokretu depozitorima u setvi...50 kg/kj tj oko 85 kg/ha...nema boljeg na nasem trzistu vestackih djubriva.Nazalost nemaju ga u ponudi. Uzeo sam extran 26% N. Skuplji od konkurencije nekih 70e po toni. Losa mi je psenica pa mozda ovaj malo skuplji obrok je izvuce. Imas li iskustva sa yara corn 8:20:28 cini mi se da je formulacija?