Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
FOSKAN MAX 36%, са саставом 26% N, 5% P2O5, 5% K2O, је л' то азотно ђубриво замена за KAN, или NPK? Нуде ми то за прихрану пшенице као KAN али гледам у регистру средстава за исхрану биља се води као "Neorgansko složeno čvrsto mešano NPK đubrivo" а KAN ђубрива се воде као "Neorgansko prosto čvrsto azotno đubrivo".
Зна ли неко, у ком облику је тај азот?
Je l' si ozbiljan sa ovim ili je sega ?Kakva druga treća sezona loša, bila je prošla loša a predhodne dvije dobre. Što se tiče proračuna tu mi ni knjigovođa nije ravan, najmanje 20g vodim evidenciju povrtlarsta, ulog, zarada prinos i zabeleške u radu. Ratarstvo sjedem i na obični papir saberem plus minus i vidim na čemu sam. Nikad ne lažem pa će te na kraju dobiti izvještaj koliki je ulog i šta sam ili nisam dobio. Dobro će doći i vama da znate šta se ima od ovakvog ulaganja. E još za kukuruz da kažem da radim veća ulaganja zato što planiram navodnjavanje. Za njega je već zaorano 800 kg /ha đubriva a biće još.
Ja prošle godine sa 800 kg mešanog i 1000 kg Ureje imao 46.000 kg kukuruza vlage 15%.
Radio sam 5 ,6 analiza zadnjih 20 g, uvijek je bilo NPK srednje snabdjeveno.