milos539
Član
Koja je razlika izmimedju granulisane i pilirane ureje? Mozda ce nekom biti smesno ali me zanima kako se razlikuju? I koja je bolja?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Agrimatco ljeljenca je zastupnik za jarina djubriva.Sva Jarina đubriva su kvalitetna, ja ova navedena nisam koristio jer ih nisam vidio na mom tržištu ali bi ih sigurno koristio, a vjerovatno ovaj Sulfamo. Ja sam uzeo Kan Austria.
Mozda da probas Utrisha N Biostimulator.FOSKAN MAX 36%, са саставом 26% N, 5% P2O5, 5% K2O, је л' то азотно ђубриво замена за KAN, или NPK? Нуде ми то за прихрану пшенице као KAN али гледам у регистру средстава за исхрану биља се води као "Neorgansko složeno čvrsto mešano NPK đubrivo" а KAN ђубрива се воде као "Neorgansko prosto čvrsto azotno đubrivo".
Зна ли неко, у ком облику је тај азот, да ли може у пшеници као и KAN, тј. да је брже приступачан биљци? Не могу ништа конкретно да пронађем на интернету, само на страним сајтовима да има NPK формулације 26:5:5, што би требало да је исто.
Је л' користио неко? Нисам био узео раније KAN а видим да је сада извесна киша код мене идуће седмице па непланирано купујем.
FOSKAN MAX 36%, са саставом 26% N, 5% P2O5, 5% K2O, је л' то азотно ђубриво замена за KAN, или NPK? Нуде ми то за прихрану пшенице као KAN али гледам у регистру средстава за исхрану биља се води као "Neorgansko složeno čvrsto mešano NPK đubrivo" а KAN ђубрива се воде као "Neorgansko prosto čvrsto azotno đubrivo".
Зна ли неко, у ком облику је тај азот, да ли може у пшеници као и KAN, тј. да је брже приступачан биљци? Не могу ништа конкретно да пронађем на интернету, само на страним сајтовима да има NPK формулације 26:5:5, што би требало да је исто.
Је л' користио неко? Нисам био узео раније KAN а видим да је сада извесна киша код мене идуће седмице па непланирано купујем.
Ja sam koristio to u psenici. kod mene se pokazalo kao golo gov....FOSKAN MAX 36%, са саставом 26% N, 5% P2O5, 5% K2O, је л' то азотно ђубриво замена за KAN, или NPK? Нуде ми то за прихрану пшенице као KAN али гледам у регистру средстава за исхрану биља се води као "Neorgansko složeno čvrsto mešano NPK đubrivo" а KAN ђубрива се воде као "Neorgansko prosto čvrsto azotno đubrivo".
Imam ja...Nitromag je 27% azota+mikroelementi...Sulfan je 24% azota+mikroelementi...iskoriscenost maksimalna,biljka pola usvoji odmah po otapanju a pola kasnije u toku vegetacije...Da li neko ima iskustva sa yarinim djubrivima nitromag i sulfamo?