Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jeste malo sam isao dublje da mi ne bi ostajali tragovi od traktora.Ma de nemože Miladine, nemož nebo okrečiti ostalo sve može.
Greška,izvinjavam se.Jeste malo sam isao dublje da mi ne bi ostajali tragovi od traktora.
ja ne znam, ovde cujem bas neke radikalne novine, pocecu da se bojim i tratkor da palim jos maloZa kan je rano, ko hoće ureu može ali ako je siguran 100 % da će sutra pasti kiša, ko je bacio ureu prije 10 dana a nije bilo kiše skoro da je džaba bacio pare.
Sta znam, KAN se teze otapa od UREE njemu treba finih padavina da ne stoji na povrsini.. Ako si vec bacio sad je gotovo, bolje i da ne razmisljas o tome pa kako bude..Postavio sam pitanje pre 3 dana, baš oko mrazeva i đubrenja.
Prognoza kaže narednih 10 dana temperatura u plusu, do 10 stepeni preko dana, ujutru oko 0, ili do -3. Pšenica nam je ionako slaba, retka.
Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk