mixer87kac
Član
Do 1. Marta nije kasno, a i posle nije prekasno... Mi čekamo ovu po 650 dolara da stigne pa ćemo onda...
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Spajki, šta će nam analiza kad i ovako godinama bacamo ili koliko moramo ili koliko imamo, svakako ne suviše...Jbt miš, ako neko počne u novembru da prehranjuje psenicu vi ćete svi odmah za njim? Niko ovde nije siromašan kada po snegu baca djubre od 1000 eur/t. Da li je neko od vas uradio N-min analizu?
Do kraja februara lagano moze urea da se razbacuje...@Lule28
Svaka cast za sliku, isto kabrioletom me ceka ovih dana taj posao.
Koji je otprilike zadnji rok za bacanje uree?
Vidim vec se uveliko razbaciva pa da pitam..
Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka
Nikola jel ides i dalje sa AN-om ili si nesto promenio?Rano je za Urea-u,ne treba nista "buditi" jos,tamo oko 15-tog i posle,Februara..
Mislim da ti je to malo, bolje 100kg uree + 100kg kana.Sa toplom kabinom i ne bi Isao sad u atar a kamo li kabrioletom po minusu i snegu
Prva prihrana sledi tek pocetkom Marta a druga pocetkom Aprila. Ove godine 100 kg/kj Kana + 100 kg/kj
Iz kog razloga si menjao?Nek je malo! Ni ja se ne najedem svaki put da se ispovracam a do sad zbog toga nisam jos crko!
Ureje ne koristim u psenici nikad, s tim da ove godine Kan zemenjuje An-a!
Jel planiras jos jednu prehranu?Juče i danas se moglo ošuntaviti od beline. A prošle nedelje smo nama jednu noć radili. 110kg/kJ uree.
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk