Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako si zadovoljan radom FT dizni, koje nosace imas na granama, da li si morao nesto da modifikujes? Kojim UAN-om si isao i u kojoj koncentraciji?Moze lako da se desi,cudno su me gledali
Ove godine kao nikad bili uslovima za prehranu I nije uradio samo ko nije hteo.
Dobro je sto si razblazio, pise na sajtu azotare ako temperature vazduha u momentu primene predje 10 stepeni mora da se razblazi sa vodom 1:1. Imas li jos parcela da prihranjujes ili si zavrsio? Hajde ako ti nije tesko postavi neku fotografiju ovde u temi kad budes isao da obidjes psenicu.Prezadovoljan sam,sad po vetru sam prskao,nema da nosi tecnost.Nosaci su na navoj,pa se srafi sraf u koji se stavi dizna.Uan 30%,a koncentracija je 120 l/h u odnosu 1:1.Trebao je cist Uan,ali ne mogu da toliko smanjim prskalicu,pa sam sipao vode.
Čime prihraniti folijarno? Pre smo išli kristalonom, a par godina slavolom. Rezultali su bili dobri.
Pa to je ono što me muči. Nisam. Sad planiram da jednu polovini njive prihranim a drugu ne pa da vidim konkretnu razliku.
Ok. Da li je neko imao nekakva iskustva sa tim?
Jedan naš član postigao 6t/Kj pšenice samo sa nekim mikrobiološkim đubrivom , bez ijedne prihrane i osnovnog đubriva pa ti kolega jjova vidi kakva su to moćna đubriva.