Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ulagaci moraju biti jaki jer idu na dubinu od 15 do 45 cm, levi koji ide do stabla ide na 15-20cm a desni na 30 do 45 cm. radi na kardan, tocak nisam imao , mada ne bi mogao s njim da idem duboko . Odlican a nije skupPravljeno izgleda.
Kos za djubrivo i pogon od IMT sejalice za kukuruz. Mozda neke prepravke oko kolicine izbacivanja djubriva
Kardancic umesto tocka pokrece mehanizam.
Samo ako bi Svetozar hteo da slika ulagace, moraju da budu jaci jer treba da idu dublje od kukuruzne sejalice a nekada i na sabijenijoj zemlji da rade, moglo bi lako da se napravi.
Jos mozda da se doda vibracija ulagaca..neki ekscentar....
Mislis na paletirani kokosinjac od oko 5-6e ? kod nas ima samo Fertor i Siforga . Na http://www.agro-ferticrop.rs/uvozni-program/memon kazu da moze
Tesko, tj nemoguce je a i nemas potrebe.Da li se može namjestiti tako da ako mora u red ide samo minimum đubreta?
Dužina reda je 200m i ja u jednom prolazu treba da razbacim 20 kg vještaka, kojom brzinom da idem?
Da li kardan ide preko mjenjača ili direktno?
imam jedno pitanje, treba da bacim vestacko djubre po sljivama, u pitanju je austrijska 15:15:15, e sad me interesuje da li neko zna koliko treba da bacim kg po hektaru?
hvala unapred