Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ulagaci moraju biti jaki jer idu na dubinu od 15 do 45 cm, levi koji ide do stabla ide na 15-20cm a desni na 30 do 45 cm. radi na kardan, tocak nisam imao , mada ne bi mogao s njim da idem duboko . Odlican a nije skupPravljeno izgleda.
Kos za djubrivo i pogon od IMT sejalice za kukuruz. Mozda neke prepravke oko kolicine izbacivanja djubriva
![]()
Kardancic umesto tocka pokrece mehanizam.
Samo ako bi Svetozar hteo da slika ulagace, moraju da budu jaci jer treba da idu dublje od kukuruzne sejalice a nekada i na sabijenijoj zemlji da rade, moglo bi lako da se napravi.
Jos mozda da se doda vibracija ulagaca..neki ekscentar....
Mislis na paletirani kokosinjac od oko 5-6e ? kod nas ima samo Fertor i Siforga . Na http://www.agro-ferticrop.rs/uvozni-program/memon kazu da moze
Tesko, tj nemoguce je a i nemas potrebe.Da li se može namjestiti tako da ako mora u red ide samo minimum đubreta?
Dužina reda je 200m i ja u jednom prolazu treba da razbacim 20 kg vještaka, kojom brzinom da idem?
Da li kardan ide preko mjenjača ili direktno?
imam jedno pitanje, treba da bacim vestacko djubre po sljivama, u pitanju je austrijska 15:15:15, e sad me interesuje da li neko zna koliko treba da bacim kg po hektaru?
hvala unapred