paliic
Član
Potvrdjujem cenu, Cmana promet prodavnica, Linzerov KAN je 900 din za džak od 25kg.Danas kupih Linzerov KAN 900din po dzaku (dzak 25kg)...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Potvrdjujem cenu, Cmana promet prodavnica, Linzerov KAN je 900 din za džak od 25kg.Danas kupih Linzerov KAN 900din po dzaku (dzak 25kg)...
Bacao sam dva reda u voćnjaku nitrabor dve godine za redom ,a u ostale redove kan . Nikakvu razliku nisam primetio, pa sam se vratio na kan jer mi je povoljniji sa cenom
Tada radite folijarno?I jos jako bitna stvar kad se prihranjuje ureom desi se da se zaustavi zrenje tj kasnije zri voce ,kod nas se redovno to radi sa tresnjama kad se ocekuje zagusenje sa robom
Kako vam se čini ovo đubrivo, nisam imao bolje a da mi nije preskupo, ovčiji i kozji kao pregoreo godinu dana star, vidi se da nije lepo sagoreo ali mislim da nije baš svež. Ima slame od prostirke, negde komadi kao na slici, negde manje. Koštalo me 5.000 dinara pun tamić tj 1.5 puna špeditera, prvi dobro nagažen.
Kako vam se čini količina po sadnici, bacao sam prvo sa špeditera recimo 10ak vila, razvukao motikom okolo pa zafrezirao.?