Preporuči film

Davno sam gledao ovaj film, ali bi ga pogledao ponovo, ako neko moze da prepozna kako se zove?
U pitanju je naucna fantastika i rekao bi niskobudzetni, putovanje brodom, i napada ih na sred okeana hidra koja je preterano izrasla i onda borba sa njenim kracima kroz ceo brod. To nije onaj film hidra na pustom ostrvu iz 2009

Ima ih gomila sa hobotnicama,ako na njih mislis,film mozda Deep Rising 1998,njega sam gledao pre koju godinu i ima slicna desavanja.

Rijetko gledam filmove , samo kad naleti slučajno na tvu , da privuče pažnju , i mora biti opušten i neozbiljan , evo sad gledam , preveden , znojem do love , neka komedija , opuštena .

Mosul - film
No man's land - serija
Savremeni bliski istok....u surove ratnike prereastaju.
Romulus - serija, o pretecama starih rimljana.
Unsere Mutter, unsere vater - mini serija, starija, nemacka, nista bolje nisam gledao...
Ide zima, bice vremena da se gleda, a ima svega.
Odlična preporuka! taman dok kafiči i klubovi ne rade, da se pogleda nešto zanimljivo...

@dusanboss The thing 1982 ,antartika i naucnici,retko dobar horror.
Inace odgledao seriju ''The terror'' prvu sezonu od 10 epizoda,odlicna.Radjena po istoimenom romanu koji je opet napisan (u vecem delu) prema istinitoj prici ,Frenklinova izgubljena expedicija.No druga sezona,koja nema veze sa prvom,je dosta losija nazalost.
Evo stavio sam da skidam. Serije su danas kvalitetnije nego većina filmova. Deluje OK. Poznat mi je dogadjaj na kome je zasnovan, ali koliko vidim izgleda da nema mnogo veze sa stvarnim dogadjajem, što je u ovom slučaju dobro.

Na Total TV ti programi edukativnog karaktera otključani su tokom cele godine.Svaki je zaključan zbog zaštite dece, samo se unese šifra i čarolija kreće. 😂 HBO se plaća 490 rsd mesečno a da ima nešto da se gleda i nema, kada bude premijera nekog novog filma to se reprizira dok i ptice sa grane ne savladaju uvod, razradu i zaključak.

Na Total TV ti programi edukativnog karaktera otključani su tokom cele godine.Svaki je zaključan zbog zaštite dece, samo se unese šifra i čarolija kreće. 😂 HBO se plaća 490 rsd mesečno a da ima nešto da se gleda i nema, kada bude premijera nekog novog filma to se reprizira dok i ptice sa grane ne savladaju uvod, razradu i zaključak.
Mozda u prvom ugovoru bude tako pa dobijes neke kanale na duzi period, posle ti zakljucaju sve osim onih koji se nalaze stvarno u paketu. (ono sto pise na sajtu)

Nazad
Vrh