Preporuči film

Našao na torrentima.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Nije bioskopski snimak, web dl je. Ima na rarbg.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Синоћ сам одгледао Руски филм Савез спасења (Союз Спасения) или ти Декабристи..одличан филм...

kino.jpg

Говори о покушају преврата племства у Русији и покушај да се држава још 1825. године претвори у републику и покрене индустријализација исте...

линк ка истом КиноРусија....

Better call Saul,da nisam pogledao na google sta je to pozovite Sola ,ne bih nikad ni znao koja je serija u pitanju,mislim da je bolje pisati naziv serije na engleskom ,odma ce ljudi znati o cemu se radi.
Prvo ipak pogledati Braking Bad,bolja je puno po meni,mislim da nije nje bilo ne bi ni snimali Better call Saul.

Kad pričamo o serijima moja preporuka je "True Detective" samo prva sezona. Metju Mekonahi je maestralno odigrao glavnu ulogu.
Takodje mi se svidela prva sezona "WestWorld".
Borat 2 nikako da pogledam, a pratim lika još od "Da Ali G Show" kad je u Engleskoj snimao.

Ko voli ratne filmove neka pogleda Greyhound, film o borbi sa nemačkim podmornicama u 2 sv. ratu. Tom Henks glavna uloga, čovek baš voli da igra kapetane brodova :osmeh:

Mosul - film
No man's land - serija
Savremeni bliski istok....u surove ratnike prereastaju.
Romulus - serija, o pretecama starih rimljana.
Unsere Mutter, unsere vater - mini serija, starija, nemacka, nista bolje nisam gledao...
Ide zima, bice vremena da se gleda, a ima svega.

Nazad
Vrh