Predstavite se!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Želim dobrodošlicu novim članovima a stare pozdravljam

ja sam Todorovic Sinisa roden 1950go. inace pcelarim desetak godina,trenutno imam nesto vise od stotinu pcelinjih drustava u LR.kosnicama.

Zdravo svima! Ja sam Radoslav iz Banjaluke! Bavim se uzgojem kunica i kontrolisanom proizvodnjom povrca u palastenicima!

Zdravo . Ja sam Milija iz Prijepolja. Planiram da gajim aroniju i heljdu. Svaka pomoc i korisna informacija bi mi dobrodosla. Unapred hvala . Forum je profi .

Pozdrav svima! Zovem se Strahinja, iz Novog Sada sam, ne bavim se poljoprivredom al je studiram, smer "Uredjenje i korishcenje voda i poljoprivredi" (josh malo pa gotovo :osmeh:
Pobegoh iz sela u grad, i opet na kraju zavrshih u poljoprivredi :haha:

Pozdrav iz Vrsca!
Volim ptice i nasao sam par zanimljivih stvari na ovom forumu o inkubatorima.

Poslednja izmena:
Dobro vece svima.Ja sam Bratislav iz Nisa.Volim zivotinje a cuvam i malo svinja,vise je to hobi nego neka ozbiljna proizvodnja.

Poslednja izmena:
Pozdrav svima

Ja sam Dragutin Jovičić iz Krupnja.Imam 43 godine.Vlasnik sam mašinske radionice koja se pored ostalog bavi i izradom delova za poljomehanizaciju.Pored toga imam i oko 500 stabala šljive i zasad maline na povrsini od jednog hektara.Od mehanizacije imam kineski traktor JINMA 454 ,prikolicu , prskalicu i motornu testeru STIHL 056.

Pozdrav svima

Ja sam Dragutin Jovičić iz Krupnja.Imam 43 godine.Vlasnik sam mašinske radionice koja se pored ostalog bavi i izradom delova za poljomehanizaciju.Pored toga imam i oko 500 stabala šljive i zasad maline na povrsini od jednog hektara.Od mehanizacije imam kineski traktor JINMA 454 ,prikolicu , prskalicu i motornu testeru STIHL 056.
Dobro došao Dragutine :ppozdrav: još jedan Rađevac više na forumu :osmeh:

Pozdrav svim clanovima ovog super sajta.Ja sam Tornji Pista,mehanicar po zanimanju,bavim se poljoprivredom, stocaritvom...Zivim u Padeju za one koji neznaju gde je to,nalazi se na uscu rekeZlatice u Tisu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh