Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Ne znam sta bi rekao o sebi zivim u beogradu imam imanje u Macvi,zanima me sljiva i aronija od mehanizacije imam samo kosacicu i motokultivator ali mi je dovoljno.Zelim da postanem dobar vocar i da imam vocnak za primer.Ako mi zdravlje dozvoli...Toliko..
---------- Poruka napisana u 17:11 ---------- Prethodna poruka je at 17:10 ----------
Pozdav svima ja sam Milos iz Krupnja bavim se poljoprivredom i malo mehanikom.Sto se tice poljoprivrede dosta svastarim proizvodnja krompira,maline,kupine...pomalo i secenje drva i prodajom bagremove stubove...Mehanikom se bavim uglavnom vezano za poljomehanizaciju...Imam i neki mini auto otpad moglobi se reci da je "traktorski i auto otpad".Imam nekoliko rasturenih Vladimireca u delove a inace ih i servisiram.Raspolazem sa mini radionicom i malo alata...
Dobro veče svima. Ja sam Jovanka iz Donje Jajine kod Leskovca. Po struci od pre dve godine elektrotehničar ali ne zaposlena i bez nade u zaposlenje. Mojima pomažem u povrtarstvu i uglavnom radimo papriku i paradajz na oko 3 hektara.
pozdav forumasima a narocito bi da pozdravim drage forumasice,drago mi je da ih ima a za ove zlatne ruke koje se zanimaju oko vune cu darovati zlatno runo Uglavnom ovde me zanima stocarstvo tj ovcarsrstvo ali sve teme su zanimljive. Vratih se iz grada u rodno mesto,kupio salas ovce i konje vrane i sad uzivam u bagremovom ladu xexe. igor
pozdrav svima sa foruma.ja sam Milos iz Sapca.
student sam na gradjevinskom fakultetu,ali sam resio da dovedem jedan manji sljivik u red pa dodjoh do ovog izvanrednog sajta.
nadam se dobrim savetima i lepom druzenju...