Predstavite se!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam Moma iz Gornje Trnave kod Topole , bavim se proizvodnjom , otkupom i izvozom voca i povrca .

pozdrav clanovima i gostima ja sam ilija maric iz n.kozaraca,elektricar po zanimanju a radim sve sto maram

pozz svima,ja sam Nedjo Gavric iz Bijeljine,Republika Srpska...bavim se poljprivredom sa porodicom a po struci sam el mehanicar...zanimaju me masine i druzenje sa ostalima slicnih interesovanja,mlad sam 19 god,i zelim da ucim sto vise mogu...

---------- Poruka napisana u 20:56 ---------- Prethodna poruka je at 20:48 ----------

Pozdrav svima....ja sam Nedjo Gavric iz Bijeljine,Republika Srpska....imam 19 god i na forumu sam da bih ucio i druzio se sa ljudima slicnim meni,sa interesovanjima za masine...po struci sam elektro mehanicar,a bavim se poljuprivredom sa porodicom...uzgojom stoke,proizvodnjom mleka i povrca...ima svega.:DDD

jadam dule iz bijelog polja bavim se poljoprivredom najvise vocarstvom i radim usluzno sa masinama,baliram,kosim itd.

Pozdrav svima....
Ja sam Milicic Stefan,iz sela Valjkovca sam,to je okolina Vrsca.Imam 14 godina.Trenutno nemam nit` zemlje nit` stoke,al hocu da kupim 2 - 3 ovce.Najverovatnije ce biti rase Cigaja.Slabo se razumem u ratarstvo i stocarstvo,ali imam veliku zelju da naucim.
:osmeh:

Poslednja izmena:
Pozdrav svim. Dolazim iz Kulpin, student sa ratarstav i povrtarstva, na Poljoprivrednom fakultetu u Novom Sadu. Bavim se projizvodnjom rasada ali za sad dok sam jos student samo u malom, a kad zavrsim planiram da povecam projizvodnju.

Zdravo, ja sam Darko Vukicevic Iz Lazarevca kod Krusevca i bavim se proizvodnjom vocnih sadnica, ruza i kalemljenog oraha, a imam i vocnjak kruske karmen

Pozdrav forumasi.:ppozdrav:
Zovem se Dusan Radovic,iz Lajkovca sam....Ne bavim se poljoprivredom,ali imam nameru da se aktiviram.Inace sam sam poljoprivredni inzenjer za agroekonomiju...

Pozdrav svima,

Zovem se Aleksandar Soro iz Beograda sam. Radim u firmi koja se bavi uvozom i izvozom na veliko.

Pozdrav, ja sam Jelena iz Beograda, kupujemo seosko imanje. Oko toga imam jednu nedoumicu i nadam se da ću je razrešiti uz vašu pomoć :)
Zanima me da li neko može da mi kaže gde mogu da pronadjem okvirne cene ara zemlje u zavisnosti od kvaliteta zemlje. Znam da je u suštini sve to individualna odluka prodavca, ali mora da postoji bar okvirna cena za njivu, šumu... Imanje koje smo mi pronašli nalazi se u Beloj Crkvi kod Krupnja. Ima 1,5ha šume koja je posečena i 2,8 ha njive, ne piše koje klase. Vlasnik kaže da je cena ara 20 evra. Zanima me šta drugi kažu?

hvala komšija :) Najviše tražimo u okolini Valjeva. Imamo par kuća koje razmatramo. Ali svako ima neku svoju cenu, nema nikakve logike u određivanju vrednosti. Našli smo bili npr. za 4000 eura 3ha. sa kućom i pomoćnim objektima. Smetalo nam je što su komšije bile na 10 metara od nas. Onda neko za polusrušenu kuću traži 12000 evra! Deluje da svako traži koliko mu fali :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh