Predstavite se!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro došao Miloše :ppozdrav:

Poz svima... bavim se poljoprivredom, imam mini voćnjak... i naravno bavim se proizvodnjom svinja većinom sam se opredelio na podmladak tj prasad... Toliko od mene

pozdrav svima,

posebno postsovaocima Romanovske rase ovaca, koju i ja negujem.
ja sam Mikica iz Pozege.
Voleo bih vas upoznati i razmeniti iskustva, takodje i predstaviti svoje malo ali odlicno stado romanovki

jos jedan veliki pozdrav svima, a ukoliko neko zeli moze me kontaktirati i na mail: mikicamilojevic@yahoo.com ili na moj mob 063/627-543
DOBRODOSLI

Поздрављам све чланове форума!!! Прочитао сам доста добрих текстова на форуму.Ускоро ћу да кренем са узгојом коза и живине,за кућне потребе па се надам да ћу бити активан на овим страницама . :osmeh:

Pozdrav svima! Ja sam Boban iz Novog Beceja, bavim se poljoprivredom iskljucivo ratarstvom a pomalo i stocarstvom.

Поздрав,

ја сам Немања из Доњег Товарника. Отац и ја се бавимо пољопривредом, уз то студирам информационе технологије.

Pozdrav za sve clanove foruma, ja sam Dejan kostic iz Botosa, bavim se poljoprivredom i stocarstvom i studiram ratarstvo i povrtastvo na poljoprivrednom fakultetu u Novom Sadu. :)

Pozdrav svima!

Zovem se Jovan Jankovic zivim u Osjeku.
Bavim se poljoprivredom,povrtarstvom od strojeva posedujem Rakovicu 60 i imt 5136.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh