Predstavite se!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav svima,srećni novogodišnji i Božićni praznici...
Zovem se Snežana i živim u Sremskoj Mitrovici.Ja i suprug držimo strugarsku radionicu,pravimo ekstrudere za soju i hladnjake za istu.Ostaviću podatke ako ima zainteresovanih.

Dobar dan svima na forumu.Zovem se Adrijan.Zivim u Adi.Zeleo bih da se bavim gajenjem lesnika.

Pozdrav svima
Srecna Vam Nova 2012.
Puno zdravlja ljubavi i uspeha

Zovem se Ljilja
Igrom slucaja radim na farmi koka nosilja kao komercijalista
Volela bih da caskam sa iskusnim zivinarima posto su mi saveti uvek dobro dosli

Pozdrav svim clanovima foruma. Zovem se Ivan, zivim u Conoplji, bavim se ratarstvom i proizvodnjom mleka.

Pozdravljam sve novodosle clanove ovog foruma a svim clanovima novim i starim zelim Srecnu Novu godinu

Pozdrav!!!

Zdravo dobri ljudi. Imam 46 godina,zivim u selu pored Zajecara.Pocetnik sam u svinjarstvu.Profesionalno se bavim muzikom..Oprostite unapred ako vas budem malo previse davio pitanjima...Zdravlja i srece zelim svim clanovima ovog foruma!

Dobro nam dosli novi clanovi,@MiroslavNG ne beri brigu uz dobru muziku i svinje ce brze napredovati.Poz.

Postovanje ja sam Moris Zivanovic i zivim u Kladovu i bavim se Taksiranjem ali kako sve manje ima posla posadio sam manjim vocnjak i bavim se takodje inkubacijom jaja vec duze vreme pratim rad foruma i veoma sam zadovoljan

zdravo prijatelji. Ja sam boki iz drena kod lazarevca nebavim se u velikoj meri poljoprivredom(oko 2.0h)ali sam veliki ljubitelj poljomehanizacije. Inace radim kao varioc u Koubari -Metal.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh