Predstavite se!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav svima.Zovem se Robert,zivim u Pivnicama u Vojvodini.Jos sam ucenik srednje skole i hobi mi je poljoprivreda :)

Zdravo forumasi primate li jednu damu u drustvo. Mogu valjda i dame da se pomalo bave poljoprivredoma pa makar i u varijanti saksijskog cveca. Taj deo kod vas mis e svidja a i ostali naravno. Moje ime je Vesna Ristic i ja sam iz Plane the Great. tj. Velike Plane. Moji su rodom iz okoline Leskovca pa nam je povrtarstvo u krvi. Rano povrce poput paradajza, krastavaci i zelene salate su nam glavni artikli.

Zdravo forumasi primate li jednu damu u drustvo. Mogu valjda i dame da se pomalo bave poljoprivredoma pa makar i u varijanti saksijskog cveca. Taj deo kod vas mis e svidja a i ostali naravno. Moje ime je Vesna Ristic i ja sam iz Plane the Great. tj. Velike Plane. Moji su rodom iz okoline Leskovca pa nam je povrtarstvo u krvi. Rano povrce poput paradajza, krastavaci i zelene salate su nam glavni artikli.

Welcome Vesna,from Plana the Great! :cao:

Dobro dosle novajlije.Prijatno vam bilo na najboljem forumu.:osmeh:
Kratak uvod u pravila ponasanja.Negde oko cetvrtog minuta:haha:
Sala naravno.Zivi bili i da na forumu pronadjete sve sto vas interesuje.

Dugo vas pratim a danas sam se i registrovao. Bio sam registrovan i na jednom plavom forumu i bas aktivan ali ga nestade odjednom pa sam resio da se registrujem i kod vas. Moje cenjeno ime je Ljuba a iz sela Vince sam iznad Topole. Kao i svi u okolini bavim se vocarstvom a pored toga uzgajam i koke nosilje pa zbog toga dobi nadimak Kokosar.

Pozdrav svima, Miloš iz Kikinde ovde. Napustio sam korporativni život i posao u multinacionalnim kompanijama kako bih pomogao ocu u razvijanju porodičnog imanja.

Pozdrav svima,ja sam Dragan Grujic iz sela Ovsista kod Topole sumadijske,imam 46 godina i bavim se...pa zapravo,radim sve.

Zovem se Igor,iz Odzaka sam,bavim se zivinarstvom i malo poljoprivredom,nadma se da cu se lako snaci na vasem forumu:osmeh:

Zdravo raja ja sam Bojan iz Apatina, radim kao mazalo(moler) a neodvojiv deo moje licnosti je priroda i divljina. nadam se da vama mogu biti od koristi i da vam mogu dati neke informacije.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh