Predstavite se!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poštovanje svim korisnicima Poljoinfo foruma.Dugo čitam ovaj forum(odličan je)pre godinu i nešto sam se i registrovao ali pošto sam slabo kući(na terenu u kamionu)zaboravio sam korisničko ime i lozinku a sada sam preko praznika kući pa sam rešio da se ponovo registrujem.(Izvinjavam se Moderatorima i nadam se da to nepredstavlja neki veći problem)Da se predstavim:Ja sam Mišo iz Padine,rođen u poljoprivrednom domaćinstvu,naućio skoro sve poslove na njivi,završio šklou MEH.MOT.VOZILA i položio kategorije pa počeo raditi kao vozač autobusa i uporedo obrađivao nešto zemlje(pošto nemam puno svoje3,5 h.)i pomagao ocu na njivi kao i radio povremeno mehaniku kada se ukazala prilika za to,putničko,poljoprivredno kao i jedno vreme autobuse.Od poljo mašina imam zajedno sa ocem Belorus 820 evrolux,Torpedo 7206,Zmaj 222,žitni John Deere 730,žitna i suncokret varijanta kao i sve potrebne priključke za obradu:kukuruza,suncokreta i pšenice,Loznica 5 t,Zmaj 7t.Posedujem još motornu testeru Stihl 260 kupio novu pre otprilike 5 godina.Trenutno više od godinu dana zaposlen u ino firmi na kamionu(međunarodna špedicija).Kada sam napolju sa kamionom i nađem WIFI obavezno pregledavam poljoinfo stranice koje me intresuju.Nadam se da nije šturo predstavljanje a valjda ni preobilno(nebih želeo da to neko shvati kao hvalisanje)to mi nije bio cilj.Svim korisnicima foruma želim Sretnu novu 2012 godinu da vam svima bude rodna i uspešna u oblasti gde se krećete.Prijatno.

Veliki pozdrav svim forumasima. Ja sam poljoprivrednik iz Titela. Imam dosta interesovanja i trenutno mali problem sa svojom mehanizacijom i nadam se da cu ovde pronaci odgovore i resenje za moj problem. Radi se o rakovici 65. Problem je sa hidraulikom,stvara se pritisak i izbacuje penusavo ulje na merac ulja. Pa pukne i gumica i sve. i slabije dize poluge.
Hvala vam u napred.

Pozdrav ja sam Mihal iz Kisaca to je 15 km od Novog Sada i bavim se i ratarstvom i vocarstvom ali je moj perspektivni plan da predjem skroz na vocarstvo...

Pozdrav za sve na forumu,nov sam ovde.Želim da se još bolje edukujem u vezi poljoprivrede,mašinstva i svega ostalog.Zovem se Aleksandar Kondić,živim u okolini Šapca,u Mačvi.Inače godišnje obradim od 10 do 15 hektara sa Rakovicom 60,1980,koja je još u dobrom stanju.

Pozdrav zovem se Drago Pantic iz Slavonskog Boda bavim se uzgojom povrca,trenutno imam 700
kvadrata plastenika i oko 1 jutro otvorenog,uz to jos povremeno ribarim na Savi ali sve manje......
.......sad vidim da sam se vec jednom predstavio bio sam zaboravio lozinku.......

Поштовање свима. Моје име је Немања и немам скоро никаквих искустава у пољопривреди. Наравно, циљ ми је да то променим и већ 2-3 године истражујем све што има везе са одрживим начином живота и (можда ће звучати смешно) враћању природи. Поред пољопривреде (у оквиру које ме највише занима пермакултура), занима ме и алтернативна медицина (здрава исхрана, масажа, етерична уља, гледање у сунце,...) и још много чега. Надам се да на овом форуму могу да упознам занимљиве људе од којих могу нешто да научим, а свакако сам спреман да делим све што сам, истражујући, сам открио.

Боље вас нашао!

Ja sam Novica Trisovic Iz popovica kod Kraljeva.

---------- Poruka napisana u 16:47 ---------- Prethodna poruka je at 16:46 ----------

Bolje vas nasao.

Pozdrav, zovem se Žarko Stojanović inženjer informatike ali sam se posle studija vratio u rodno mesto pa se pomalo bavim i stočarstvom izmedju ostalog, 83 god i živim u Žagubici, blizu Petrovca na Mlavi mnogima poznat po kupovini teladi. toliko zasad

---------- Poruka napisana u 14:48 ---------- Prethodna poruka je at 14:34 ----------

1983 god :osmeh:

Hristo se rodi.Zovem se Dejan Milosevic.Zivim u Boljevcima kod Surcina.Bavim se proiozvodnjom povrca.

Zdravo svima,zovem se Ivan zivim u Cupriji,dobar deo svog zivota sam ziveo u jednom selu koje se zove Zidilje.poljoprivrdom se zasad bavim kao hobi ali volim selo i poljoprivredu.inace bavim se nekim drugim poslom.

Pozdrav, za sve članove poljoforuma, dugo nisam bio aktivan pa se opet predstgavlajm. Djole iz mVrbasa.

Pozdrav svima zovem se Igor Mrkobradić iz Zrenjanina, nemam iskustva ali me u poslednjem vremunu zanima poljoprivreda, zemljoradnja i voćarstvo.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh