Poštovanje svim korisnicima Poljoinfo foruma.Dugo čitam ovaj forum(odličan je)pre godinu i nešto sam se i registrovao ali pošto sam slabo kući(na terenu u kamionu)zaboravio sam korisničko ime i lozinku a sada sam preko praznika kući pa sam rešio da se ponovo registrujem.(Izvinjavam se Moderatorima i nadam se da to nepredstavlja neki veći problem)Da se predstavim:Ja sam Mišo iz Padine,rođen u poljoprivrednom domaćinstvu,naućio skoro sve poslove na njivi,završio šklou MEH.MOT.VOZILA i položio kategorije pa počeo raditi kao vozač autobusa i uporedo obrađivao nešto zemlje(pošto nemam puno svoje3,5 h.)i pomagao ocu na njivi kao i radio povremeno mehaniku kada se ukazala prilika za to,putničko,poljoprivredno kao i jedno vreme autobuse.Od poljo mašina imam zajedno sa ocem Belorus 820 evrolux,Torpedo 7206,Zmaj 222,žitni John Deere 730,žitna i suncokret varijanta kao i sve potrebne priključke za obradu:kukuruza,suncokreta i pšenice,Loznica 5 t,Zmaj 7t.Posedujem još motornu testeru Stihl 260 kupio novu pre otprilike 5 godina.Trenutno više od godinu dana zaposlen u ino firmi na kamionu(međunarodna špedicija).Kada sam napolju sa kamionom i nađem WIFI obavezno pregledavam poljoinfo stranice koje me intresuju.Nadam se da nije šturo predstavljanje a valjda ni preobilno(nebih želeo da to neko shvati kao hvalisanje)to mi nije bio cilj.Svim korisnicima foruma želim Sretnu novu 2012 godinu da vam svima bude rodna i uspešna u oblasti gde se krećete.Prijatno.