Predstavite se!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav svima! Ja sam novi clan i dolazim iz Kremana(40km od Uzica-zapadna Srbija). Imam 15 godina i pocinjem pomalo da se bavim poljoprivredom,imam traktor i nesto prikljucaka koji su dovoljni za pocetak.

pozdravljam sve clanove foruma adminisratora i urednici aposebno odgajivace gljiva zato sto i ja vec neko vreme gakim gljive
Sretna Nova Godina

Pozdrav kolegama ovcarima! Zovem se Vladan Arsenijevic, iz Jagodine. Ovcarstvom se bavim od prosle godine, imam 24 ovce W a od Ace iz Valjeva sam pocetkom maja kupio 3 zenska jagnjeta starosti od 4-5 meseci i ovnica godisnjaka rase romanov.. Zelim svima srecnu Novu 2012. godinu!!!

Zdravo drugari i srecna vam svima i uspesna nova godina!!! :ppozdrav:

Ja se zovem Sasa, iz Krusevca sam, imam posao koji nema veze sa poljoprivredom a od kog moja porodica i ja zivimo sasvim pristojno i sad sam kupio par hektara zemlje i imam zarku zelju da pokusam da dokazem poljoprivrednicima u mom kraju koji inace samo kukaju da od toga moze pristojno da se zivi pa cemo za neku godinu da vidimo da li sam bio u pravu ili ce oni meni da se smeju kao sto to sada rade :osmeh:

Pozdrav svima ja sam farmer iz okoline Bratunca,bavim se poljoprivredom vec 10 godina tj.obradjivanjem zemlje i uzgoojem ovaca.

pozdrav svim forumasima.kao sto pravila nalazu ,pa da vise se i ja predstavim.zivim u apatinu,imam kako ovde kazu hobi vocnjak od oko 30 stabala sljiva,20 stabala kajsije i 10 stabala kalema oraha. takodje imam kazan za pecenje rakije od 200 lit..drago mi je da se na jedno mestu moze naci mnogo toga i zanimljivog, a u vezi raznh tema vezanih za poljoprivredu uopste.

Pozdrav forumasi! Zovem se Nenad Turtureja, zivim u Beloj Crkvi i sa porodicom se bavim poljoprivredom pored svog osnovnog posla. Poljoprivredno gazdinstvo sa obradivim zemljistem mi se se nalazi u selu nadomak Bele Crkve, u Banatskoj Subotici. Inace po zanimanju sam dipl.ing.prehrambene tehnologije a radim u jednoj fabrici koja se bavi proizvodnjom ambalaze kao mendzer-sef proizvodnje. Ovde sam da bih cuo i podelio razne korisne informacije sto se tice poljoprivrede i poljoprivredne mehanizacije!
Pozdrav svima

zovem se Krunoslav iz Celareva sam, blizu Novog Sada i od prosle godine imam zasad lesnika, nadam se da cu naci korisnih saveta od iskusnijih clanova, hvala svima

Pozdrav svima!Zovem se Jugoslav,zivim u Smoljincu(pozarevac),imam vocnjak od 2100 stabala sljiva c.lepotica i c.rana.Srecna Nova Godina svima.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh