Predstavite se!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav.Moje ime je Slavica Janosevic,iz Bor-a sam.Trenutno sam nezaposleno lice i bavim se sto privatnim poslom sto poljoprivredom.Pre par godina,zajedno sa muzem,bavila sam se svinjarstvom.Toliko od mene za pocetak.Ko zeli jos nesto da sazna slobodno neka pita...

POzdrav

Dancic, Ime Zlatko iz Nove Pazove, 1953 godine rodjen, omiljen sport pecanje, bavim se izradom primame i kedera za pecanje, inace sam diplomski ribar, zavrsio skolovanje u inostranstvu, e to je to :osmeh:

Ja sam Srdjan Zivanovic iz okoline aleksinca bavim se pomalo poljoprivredom najvise uslugama u poljoprivredi. Radim dvadesetak hektara svoje zemlje. Zeleo bih da postavim jedno pitanje. Kupio bih traktor gusenicar btn pa bih zeleo da cujem necije iskustvo sa tom masinom. Hvala.

dragi moji , jedva se snadjoh da napisem koju..... mi smo buduci uzgajivaci curaka. sladja i doca , pozdrav svima iz nisa.

Pozdrav svima, zovem se Saša Atanasković i živim u Turiji. Inače bavim se isključivo ratarstvom privatno od 2006 god. a pre tog sam radio u ZZ Turiji 11 godina kao traktorista.Imam 36 god. oženjen dvoje dece i treće na putu.

Zdravo svima ! Ja sam Borivoje i zivim u jedno selo u okolini Nisa. Student sam elektronskog fakulteta u Nisu i svidja mi se ovaj forum :)

Pozdrav svim ucesnicima foruma ja se zovem Miso iz Subotice uskoro pocinjem proizvodnju kartonskih gajbica.

Dobro nam dosao.Lep poslic.To sam i ja svojevremeno planirao,al mi nisu dale komsije.:osmeh:Treba tu dosta ::novac::

Ja nemam iskustva, ali bih voleo volonterski da ponekad pomazem u nekom domacinstvu. Zanima me sve ovo, ali nisam imao prilike nikad da radim.

Dobar dan svima!
Ja sam Slobodan iz Sremske Mitrovice.Ostao sam bez posla,pa mi padaju razne ideje.Pošto imam vikendicu u Fruškoj Gori,imam i uslova za uzgajanje "nečega"!!Znam da cu sigurno gajiti piliće i zečeve,ali za početak u manjim količinama!
Ako neko ima da mi predloži nešto isplativije sa malo ulaganja nije na odmet!!!!!
Inače mnogo toga znam da radim i nije mi teško.
Mogao bih mnogo toga da napišem o meni,ali za sad je i ovo dovoljno.

Puno pozdrava iz ravnoga Srema...!!!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh