Predstavite se!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
poz svima ja sam Miodrag iz Bavanista imam imt 558
, i zelim malo da usavrsim svoje masine

Pozdrav svima. Ja sam Dragan Pilipovic iz Backog Jarka. Tenutno zavrsavam masinski fakultet i radim u porodicnoj firmi koja se izmedju ostalog bravi i prozivodnjom opreme za skladistenje i transport zitarica.

Zdravo svima, ja sam Stanko Bogdanov iz bavanista, bavim se poljoprivredom, mehanikom, na ovaj sajt sam priztupio radi dolazenja do nekih saveta, iskustava, pa tako mozda i ja mogu nekome da pomognem.

Zdravo svima, ja sam Stanko Bogdanov iz bavanista, bavim se poljoprivredom, mehanikom, na ovaj sajt sam priztupio radi dolazenja do nekih saveta, iskustava, pa tako mozda i ja mogu nekome da pomognem.
Dobrodoso kume,vidim imas iskustva sa mehanikom pa me zanima kako se blokiraju prednji tockovi na rusa??? ???

Cao!
Ja sam Darko iz Bele Crkve,ovde sam pošto volim da se bakcem sa sadnicama iako sam aktivniji u nekoj drugoj delatnosti!
Najviše me zanima kalemljenje eee...zato samo ovde sa vama,prvenstveno da bi nešto naucio!!!

Pozdrav svima ja sam se vec predstavio pod imenom Arsa ali dugo me nije bilo pa sam morao ponovoviti registraciju

Zivim u Beogradu ali sve vise vremena provodim na imanju svog oca u okolini Grocke. On se bavi vocarstvom jako dugo i dobro to radi. Pokusavamo da i moja iskustva iz moje profesije iskoristimo za poslove u vocnjaku.

pozz svima zovem se Marko iz Brestaca sam bavim se iskljucivo poljoprivredom,imam oko 10ha zemlje.,itd,itd...

---------- Poruka napisana u 19:17 ---------- Prethodna poruka je at 19:01 ----------

pozzzzzzzz svima koliko vas ima:))))

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh