Predstavite se!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam Bojan iz Beograda, gajim kunice vec 15 godina, rasa Novozelandski crveni. Ucestvujem na izložbama sirom Srbije.

Pozdrav svima. Moje ime je Predrag, zivim u selu u blizini Krusevca i student sam veterinarske medicine. Ovde sam se uclanio kako bi mogao moja iskustva, i znanje da podelim sa vama a takodje da od Vas naucim nesto sto do sada nisam imao prilike. U zdravlje!

pozdrav
ja sam Milos Mitic iz beograda, uclanio sam se na forum iz po mom misljenju veoma bitnih razloga, planiram da u sto skorije vreme zapocnem jedan posao sa lekovitim biljem, suvim vocem i suvim pecurkama pa mislim da bih ovde mogao da prosirim znaje i steknem saradnike koje zanimaju iste stvari. sto vise ljudi u poslu posao bolje funkcionise. za vise informacija na nekoj o tomi , mozemo da prosirimo razmisljanja i predloge na mnogo veci nivo. sklop znanja menadzerstva i zelje za uspehom cine cuda, ko je zainteresovan neka se javi pa cemo videti sta dalje i kako.

jos jednom pozdrav za sve clanove

Goran poznatiji kao Goksi iz Zrenjanina. Moj otac je radi oko 20 hektara zemlje a uglavnom sejemo kukuruz. Od traktora imamo jednog rusa 920, IMT 560 i ferdžiku. Stoke nemamo i sav kukuruz prodajemo.

pozdrav svima na forumu. zovem se vladimir, iz novog sada sam a bavim se poljoprivredom. imam 45 kj zemlje, rakovicu 65, azijsku ljutu guju od 90ks itd

Pozz svima.Ja sam Nikola,zivim u okolini Valjeva,bavim se poljoprivredom,malo vise se zanimam za ovcarstvo i govedarstvo,a trenutno sam i apsolvent na veterini.

Dobro dosao Nikola, i nemoj da se ljutis ako te bombardujemo sa pitanjima.SAmo ti to "dotuci" mislim na fakultet:ppozdrav: .Evo tura za diplomski

Bojane za koju firmu radis izvoz??do skoro sam radio u kontrolnoj kuci,tako da znam dosta o tom poslu ;)

---------- Poruka napisana u 11:14 ---------- Prethodna poruka je at 11:09 ----------

Evo i ja da se predstavim,Zovem se Boris iz Panceva sam.radim sa dedom oko 10h zemlje uglavnom ratarstvo,planiram da preuzmem to sve na sebe i da povecam proizvodnju kukuruza...ocekujem dosta saveta od iskusnijih i uspesnijih ljudi...pratim vas vec duze vreme ali tek sada sam resio da se registrujem ;) inace u secanju su mi ostali Branko po njegovoj susari,Sandor po cardaku,Zrenjaninac po lepom magacinu iiii jos dosta vas...pozzzz svima :ppozdrav:

Pozdrav za sve forumaše! Moje ime je Milan, završio sam mehanizaciju na Poljoprivrednom fakultetu u Novom Sadu. Bavim se ratarstvom i stočarstvom.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh