Predstavite se!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
pozdrav, ja sam bosko, zivim u okolini indjije i bavim se povrtarsvom

pre svega pozdrav i dobrodosao na forum,pokusavam da ti ovo posaljem na pp ali nesto nece.Sto se tice tvog izbora koji TV,obzirom da obradjujes 1ha,moj ti je savet da uzmes TV 420 iz najmanje 2 razloga:
1.TV 420 je mnogo manji potrosac(1 klip,motor lda 100 koji ima 18ks a ne 23ks)
2.TV 420 je najmladji u toj seriji(od 1984.god.do 1988.god),dok serija 7xx se proizvodila jos od 70-ih godina(izuzetak su TV 731 i 732 zeleno - narandzanste boje koji su noviji)
Ja sam sa svojim TV 522(21 ks) obradjivao oko 2ha voca i nesto malo usluzno,kazes da ti ne igra cena tih masina,a ja cu ti reci da je razlika u ceni velika,na racunajuci broj prikljucaka koji ide uz traktor.Nisi napisao sta ide iz taj TV 420,ali znaj da prikljucci nisu ni malo jevtini.Mozda bi jos trebao da znas da se prikljucci kod serije 4xx i 5xx kace na poteznicu,tj.preko klina,dok kod serije 7xx i 8xx kacenje se vrsi u 3 tacke,cisto da znas da obratis paznju i na to,pozdrav i slobodno pitaj sta te interesuje :ppozdrav:

p.s.imamo vec otvorenu temu o TV,pa mozes(ako vec nisi) da procitas svasta

http://poljoinfo.com/showthread.php?402-Tomo-Vinkovic

Poslednja izmena:
Поздрав. Ја сам Владан из околине Старе Пазове. Волим пољопривреду, ратарство, воћарство, посебно купину.
Drago mi je da jos neko ima volju i zelju da se zanima oko kupine. I ja sam veliki ljubitelj kupine i imam zasadjeno oko 400 komada jos od 2000 godine.Prinos je izvanredan a lovu sam ove godine uzeo mnogo vecu nego za malinu.Posedujem i rasadnik od "Cacanke" kupine pa i tu moze neki dinar da se zaradi.Posebno sto se radi o domacoj vrsti kupine koja ima visik prinos i nije mnogo zahtevna u smislu prskanja i navodnjvanja i nema bodlje po sebi.Njena velika prednost je sto stize posle maline nekako,kad nema mnogo nekih drugih obaveza pa taj novac od nje nekako dodje kao na "poklon".Sto veoma cesto i nisu male::novac::

Pozdravljam sve nove članove foruma sa željom da na forumu pronađu ono što ih interesuje.Dobrodošli

Po protokolu da se najpre predstavim ovde ja sam Milorad iz Nove Topole Republika srpska

ovom porukom pozdravljam sve clanove ovog foruma

pozdravljam vas. ovaj forum je nesto sto sam trazio. posle 20 godina rada u firmi odlucio sam da na jednom smesno malom gazdinstvu organizujem ekonomski isplativo poslovanje. imam neke planove vezano za tov svinja, nosilje i pcelarstvo obzirom da imam oko 70 dobrih drustava ( kosnica ) i prostor da mogu poceti tov svinja, za pocetak u razumnom broju..definitivno sam siguran da bez nerviranja mogu normalno ziveti i svojoj porodici obezbediti zivot dostojan coveka. posedujem svo vreme i bezgranicnu volju i resenost da uspem. u pocetku ce mi vasi saveti i iskustva sasvim sigurno jako mnogo znaciti a verujem da cu vremenom svoja iskustva moci podeliti bez rezerve. jos jednom, srdacan pozdrav svima

Z

pozdrav svim forumasima
ja sam iz Beeeoaagrada, nisam u poljoprivredi ali imam zelju i nameru da pocnem time da se bavim,konkretno ratartstvom
pa ako neko ima neki kratki kurs,savet,sugestiju moze slobodno da me uputi bilo nekom temom za pocetnike na forumu,nekom literaturom ili pp
hvala

zovem se igor. zivim u vrscu. radim na zeleznice srbije. zanimam se iz hobija ,zecevima kozama i pernatom zivinom za potrebe svog domacinstva. to je to za pocetak.

---------- Poruka napisana u 23:03 ---------- Prethodna poruka je at 23:01 ----------

odgovara ako bas mora tako.

---------- Poruka napisana u 23:04 ---------- Prethodna poruka je at 23:03 ----------

bice dana za megdana

---------- Poruka napisana u 23:05 ---------- Prethodna poruka je at 23:04 ----------

u cemu je kvaka

---------- Poruka napisana u 23:07 ---------- Prethodna poruka je at 23:05 ----------

brzi odgovor

zovem se petar rodom iz lacarka bavim se poljoprivredom i svacim po malo kako kazu iz hobija, vikend poljoprivrednik.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh