Predstavite se!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav svim forumasima!Zovem se Dragan Sljivovacki,iz Bavanista sam,bavim se poljoprivredom i malo stocarstvom.Inace sam 1984 god.Izvinjavam se svima ako napravim neku gresku u slanju postova,ne ide mi ovo bas od ruke.

dali moze savet dali je pogresno da se naprolece 2012 podigne vocnjak sljive za proizvodnju rakije,iskljucivo za uzivanje:osmeh:

Поздрав. Ја сам Владан из околине Старе Пазове. Волим пољопривреду, ратарство, воћарство, посебно купину.

Veliki pozdrav svim clanovima.sajt je odlican.inace zovem se boban iz subotice i bavim se prodajom kukuruz kokicara...

Veliki pozdrav svima zovem se Petar Pavlovic zivim u okolini Pozarevca imam 34god. Bavim se poljporivredom sto bi na forumu rekli hobi poljoprivreda obradjujem oko 5 hektara zemlje
uglavno ratarstvo. Sajt vam je odlican puno korisnih stvari se moze naci na forumu.:ppozdrav:ZIVELI...

Krle

Registrovao sam se pre nedelju dana pa ajde i da se predstavim. Radim kao prodavac u jednoj radnji za prodaju auto i traktorskih delova. Ime Sale a poznatiji kao Krle zbog prezimena. Trenutno u Beogradu živim sa porodicom a rodom iz Lajkovca.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh