Predstavite se!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav svim clanovima foruma,ja se zovem Milan,iz okoline Valjeva. Bavim se svim i svacim,narocito mehanikom!!!

Pozdrav clanovima Foruma, zovem se Ksenija, iz Novog Sada sam i posto volim da strikam vec duze vreme pratim temu o vuni.

pozzz svima na ovom forumu ,!!!!!!!!!! mnogo toga me interesuje ,nadam se da cu na ovom forumu dosta toga nauciti ! :osmeh:

Pozdrav svima!! Zainteresovan sam za vise tema na forumu, nadam se da cu naci to sto me zanima i da necu biti dosadan sa pitanjima :)

Cao svima,ja sam Ivan iz Baca i zelim da se pocnem baviti sa leskom ili ti sa najdrazim vocem lesnjakom.hvala svima unapred na pomoci

---------- Poruka napisana u 10:22 ---------- Prethodna poruka je at 10:17 ----------

jos jednom pozdrav svima od ivana buduceg vocara.leska zakon

Dobro došao Ivane, ima na forumu dosta priča oko leske i kasnije obrade lešnika.

Dobar dan svima, ja sam Katarina, iz okoline Kanjize.Srednju poljoprivrednu školu i fakutltet za industrijski menadžment ( dipl.menadžer), trenutno bez posla, tako da sad imam vremena da budem na forumu.Pošto sam na selu, imam cca 130 kom šljive Čačanske rodne, nešto kajsija. Započela sam proizvodnju humusa - kalifornijske gliste.I naravno kako bi zivela na selu a da nemam razne živine...morke, patke...guske...kokoške.Toliko za sada od mene.

---------- Poruka napisana u 08:13 ---------- Prethodna poruka je at 08:08 ----------

Pozdav Iglice
I ja se interesujem za vunu, ne zbog štrikanja, neko zbog tkanja.Vunu mogu ovde u selu da dobijem džabe, jer nikome ne treba.Na meni je da je operem i da nađem vunovlačaru u Vojvodini ili negde kod mene u okolini.Konkretno šta te zanima o vuni?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh