Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Pozz forumasi... Ja sam Maid, iz BiH sam ,vec dugo pratim ovaj forum...Hobi mi je kunicarstvoo ..
Ako nekog jos nesto zanima slobodno nek se obrati!
Veliki pozdrav
Pozdrav,Goran,23 godine, Trstenik vec neko vreme pratim ovaj forum, inace bavim se svim i svacim sto ima veze sa poljoprivredom, stocarstvom, sumom, poljoprivrednim masinama
Pozdrav forumasima!!!Zovem se Živan Knežević,iz Smederevske Palanke sam.Zelim da krenem sa proizvodnjom sampinjona da se zaradi neki dinar,nista preterano.Nadam se da ce mi saveti i pomoc od vas ohrabriti i pomoci>Bicu srecan ako i ja nekom pomognem,mada, slaba vajda u poljoprivredi
[h=1][/h]
Pomaže Bog,svima. Zovem se Dejan Petrović, iz Beograda. Imam 39 godina,gradsko sam dete i od poljoprivrede znam samo da zalijem i oberem kivi i smokvu iz mog dvorišta. Ali sam voljan da naučim. Planiram da se bavim plasteničkom proizvodnjom i treba mi pomoć. Hvala unapred svima
Pozdrav svima. Ja sam Daniel Kofler sa Slovenije kraj Maribor, godina 24, doma se bavimo sa poljoprivedno kmetijo i uslugami sa strojima, imamo cca. 30ha zemlje.
Pozdrav svim clanovima polj. foruma, ja sam Vasa iz Pecinaca bavim poljoprivredom ratarstvom i stocarstvom imam svu polj. mehanizaciju.
Slucajno sam nasao ovaj forum o poljoprivredi i veoma mi se svidja.