Predstavite se!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav svima na forumu!! Ja sam Sima Lakic iz Novog Sada,vozac sam kamiona ali zelim poceti da se bavim vocarstvom pa mi trebaju neki saveti,nadam se da cu ih ovde naci!

pozdrav svima! ja sam tatjana i pre par meseci sam se sa muzem i decama selila u selo blizu sombora. a inace sam rodjena i odrastla u holandije pa zato i gramatikalno pravim puno greske. nadam se da vam to nece smetat. preuzeli smo farmu od mog oca pa sad malo po malo probamo renovirat kucu,sredit farmu, obradit zemlju, pravit mali vocnjak i nabavit zivotinje. pa meni sad najvise zanimaju ovce i to texel i romanove a pojma nemam gde ih mogu nac. a i naravno imam jos puno da ucim o poljoprivredi pa se nadam da cu ovde nac malo informacije :osmeh:

Biomasa

Zdravo svima,

ja sam Vladan. Imam 27 godina. Posao i interesovanja su mi vezana za poljoprivredu, ratarstvo, mehanizaciju. Najviše me interesuju obnovljivi izvori energije u poljoprivredi, pre svega biomasa i biogas. Mada sam i zainteresovan za primenu solarnih panela u poljoprivredne svrhe gde god je to moguće. Nadam se da ću na ovom forumu naći različite poglede na moja interesovanja radi objektivnijeg i stručnijeg pristupa poslu.

Hvala.

Poslednja izmena:
Zdravo. Ja sam Vladeta Nikolić, rođen i odrastao u selu Cikote, Seča Reka kod Kosjerića. Oženjen, imam ćerku Branku i unuke Pavla i Milicu. Trenutno sa stanom u Kosjeriću. Po zanimanju sam elektrotehničar i stigo sam do invalidske penzije zbog slabih bubrega. Poljoprivredom se bavim koliko mi zdravlje dozvoljava, ponajviše malinom. Imam 13 ari vilameta. Malinu gajim od 1986.g. Pored poljoprivrede zanimam se i tehnikom svake vrste tako da svoje uredjaje i mašine 90% sam održavam. Toliko za sada. Pozdrav.

cao, ja sam nemanja vajar, dobio sam nedavno dosta zemlje u nasledstvo, pa bi zeleo malo da se pozabavim nekim zanimljivim stvarima

cao ja sam Nikola Gobeljic iz Velikog Sela kraj Beograda. Bavim se proizvodnjom povrca u zatvorenom prostoru ali imam nesto i na otvorenom. Otvoren za rane vidove saradnje u domenu proizvodnje i otkupa povrca.

Zdravo svima.
Zovem se Dragan Blagojevic rodjen sam 25 jula 1968 godine u Aleksincu. Zivim u selu Boboviste pored Aleksinca i bavim se mesovitom poljoprivrednom proizvodnjom, povrtarsto i stocarstvo, a ratarske kulture gajim za sopstvene potrebe. Veliki sam zaljubljenik u poljo masine i alate, ponesto poznajem te se nadam da ce moje prisustvo na sajtu nekom mozda i koristiti kao sto se nadam da cu mnogo toga pored vas i nauciti.
Pozdrav

Pozdrav svim clanovima ja sam Tomislav Draskovic iz Vrbasa poljoprivreda mi je osnovna delatnost radim 30ha zemlje,....

pozdrav svima. ja sam stevic, zivim u selu vojska i bavim se poljoprevredom, na kod nas tradiciolan nacin, mesovitom ratarskom proizvodnjom, i stocarstvom...

Pozdrav svima. Pratim odavno ovaj forum, pa sam sad resio i da se registrujem. Ja sam Milan iz Basaida. Interesuje me kunicarstvo i golubarstvo.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh