Predstavite se!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav svima.
Juče sam našao ovaj forum i vidim da ima interesantnih tema i da je aktivan.
Iz Bečeja sam, u maju sam postao nezaposlen pa sam imao više vremena da se bavim povrtarstvom u bašti, hidrokulturom u foliji i sa mojim zečevima.Moj sajt:
http://hidroperlit.vacau.com

Pozdrav svima. Ja sam Slavisa iz Prijepolja,bavim se vocarstvom neke 2 godine. Imam nekih 250 sadnica sljive i 50 sadnica jabuke

Pozdrav svima zovem se Ivan dolazim iz okolice Slunja Hrvatska ja i roditelji se bavimo poljoprivredom ,držimo mlječne krave ne puno,od strojeva posjedujemo zetora ili hmt 3511 95 god,belarusa 82.1 2000 god,plugove imt 755,757 ,okretače niemeyer,balirku velger 45,tornado 40,roto kosa kuhn gmd 500 utovarivač gnojiva hu6c i još dosta sitnijih stvari koje su potrebne za poljoprivredu

Dobar dan svima. Zovem se Srdjan, pocetnik u poljoprivredi ali sa zeljom da ucim. Sajt je odlican. Jos jedan pozdrav svima

heloo! ja sam Stevan iz okoline Pirota, radim na selu... obradjujem oko 20 hektara zemlje...

cao drugari, ja sam dragan iz ferdina, opstina pancevo...pocetnik sam u poljoprivredi ali sa zeljom da postanem profi:sjasi:obradjujem oko 100ha oranica na obroncima delidlatske pescare...

Dragan Draganić, poljotehničar iz okoline Milanovca, Gornjeg naravno, pretežno ratarstvo i stočarstvo (goveda, ovce). Mlad željan učenja i novih saznanja! Nadam se da je vo pravo mesto.

:cool:

Pozdrav svima. Ja sam Milan iz okoline Cacka. Bavim se uglavnom poljoprivredom, stocarstvom u manjem obimu. Nadam se da ce mi iskustva ostalih clanova pomoci u unapredjivanju proizvodnje.

Pozdrav svima, ja sam Darko i posećujem forum već duže od tri godine. Bavim se uzgojem šampinjona

Pozdrav zovem se Boban Milenkovic iz Miniceva sam pored Zajecara. Bavim se poljoprivredom, uzgojem tovnih pilica i svinja. Ozenjen otac troje dece.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh